PDA

View Full Version : AMD FX 60 and Current AMD X2 CPU's


bagman
10-10-07, 01:59 AM
Hi there
Currently running a FX-60 and was wondering if any of you guys could give me a rough equivalent with the current AMD X2 CPU's.
For example, would it be fair to say that the FX-60 (2.6Hz ) could be compared to a AMD 64 X2 4800+ or AMD 64 X2 5200+ ??
Am I wrong in thinking that the FX 60 is just a multiplier unlocked 2.6Hz Athlon X2 ??
I appreciate that I am comparing a Socket-939 CPU with a Socket-AM2 so not exactly oranges and oranges, but with some games coming up it would be helpfull to get a close approximate to the latest dual-cores.

Appreciate your assistance

cheers

methimpikehoses
10-10-07, 02:04 AM
Core 2 FTW :bleh:

My e6600 pwnd my FX60.

Sorry to derail but if you're thinking of getting a new mobo...

bagman
10-10-07, 02:18 AM
Core 2 FTW :bleh:

My e6600 pwnd my FX60.

Sorry to derail but if you're thinking of getting a new mobo...

I'm not im the market to change mob and CPU for a while yet, hence my enquiry.

cheers

Lfctony
10-10-07, 02:22 AM
The FX60 is basically the same as a 5200+ Windsor. 2.6ghz, 2MB cache. The 4800+ has the same cache, but is 200mhz slower.

bagman
10-10-07, 05:05 AM
That's great.
Many thanks.
What prompted my enquiry was the release of Crysis system specs where they recommend a Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+

Looks like I should be ok with my FX 60 ??

Cheers

Viral
10-10-07, 06:17 AM
Yes, your CPU is a 5200+ windsor, just with unlocked multipliers.