PDA

View Full Version : Crysis Single Player Demo Feedback Thread


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82

3DBrad
10-29-07, 08:20 PM
Not impressed by the Crysis demo ?

I love the demo, but my cheap Ebay 7900gs is doing quite well. :)

Rummy
10-29-07, 08:26 PM
***SPOILERS***

Apparently the whole story is in the single player demo. Must be an accident

From In-Crysis.com

If you go to "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Localized" open the file english.pak with winrar then go to 'compiled docs' there are two word files including the Master version of the entire crysis story and script from training mission to the end.

Zeus666
10-29-07, 08:27 PM
how do you run the 64-bit version?


in cp
"Just set vsync to force off and multi-display to single display performance mode. Voila. 64bit crysis in DX10."

v3rninater
10-29-07, 08:28 PM
What's funny about the 64bit vs 32bit, the demo for me runs like CRAP on 64bit mode. But in 32bit I get probably 30% to 50% more fps.

Boy it sure seems like there needs about another half year of beta testing on 64bit/DX10 until it's actually ready. But apparently there's a gold copy now, so who knows.

Maybe it will be a huge performance booster like Quake Wars once it really hits the shelves.

I'd just hate to be disappointed with this game because of the bs said about performance on 8800's. I thought the game was suppose to run stupidendous on a GTX at max. Maybe I was duped into believing some jargen that ain't true.:rolleyes:

toxikneedle
10-29-07, 08:29 PM
***SPOILERS***

Apparently the whole story is in the single player demo. Must be an accident

From In-Crysis.com

If you go to "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Localized" open the file english.pak with winrar then go to 'compiled docs' there are two word files including the Master version of the entire crysis story and script from training mission to the end.
man they must have pissed off all the people that want crysis for its story... all 3 of em.

Zeus666
10-29-07, 08:34 PM
***SPOILERS***

Apparently the whole story is in the single player demo. Must be an accident

From In-Crysis.com

If you go to "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Localized" open the file english.pak with winrar then go to 'compiled docs' there are two word files including the Master version of the entire crysis story and script from training mission to the end.



hhahahahaah !!
they are ****ing noob !!

:thumbdwn:

einstein_314
10-29-07, 08:49 PM
multi-display as in multiple monitors? (like dualview) or something within the game? and how can you force vsync without going into the game. it always crashes on the splash screen for me.
No set those options in the nvidia contol panel under the crysis profile.


Try to set off, it is better than on and achieve the same result ! : P

....turn what off? The game doesn't work with it off.....that's why you need to turn it on....to make it work....

CDE_1246
10-29-07, 08:50 PM
I just finished the demo.

OMGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!! I WANT THE GAME SO BAD RIGHT NOWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeus666
10-29-07, 08:51 PM
....turn what off? The game doesn't work with it off.....that's why you need to turn it on....to make it work...
hey did you try it personally ?

einstein_314
10-29-07, 09:02 PM
hey did you try it personally ?
Yes I did. But I just tried again and it worked fine this time....so I don't know if what I did last time. My bad.

aceflier
10-29-07, 09:03 PM
You mean soft particles? I know how it works in World in Conflict, but not sure how to check here.

Edit;

Soft particles is definitely on.

Smoke High (http://aycu11.webshots.com/image/33490/2001405922174267403_rs.jpg)
Smome Very High (http://aycu09.webshots.com/image/30728/2001452844890270508_rs.jpg) :)

I mean like in WIC and Bioshock. Where if there is smoke around an object u dont see the edge of smoke. Like this http://www.gametrailers.com/player/usermovies/11693.html

And now use the editor and add wind to that smoke and see what happens :)

Zeus666
10-29-07, 09:15 PM
Yes I did. But I just tried again and it worked fine this time....so I don't know if what I did last time. My bad.

no bad :D

i just reported it from another forum, i didn't try it personally ;)

I am watching this amazing report from Gaco:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=101256 :captnkill:

ahheadlock
10-29-07, 10:01 PM
so.. what i want to know, is what do i have to buy to run this game at full tilt? Given that the new Nvidia card turns out to be the 8800gt which is a little below a gtx, it seems kind of pointless to buy one...

LORD-eX-Bu
10-29-07, 10:03 PM
you can run this game at full tilt with any 8800 series card, it just won't play very well :rofl

we're gonna have to wait for more optimizations in drivers or in a patch from crytek before this runs better.

ahheadlock
10-29-07, 10:46 PM
haha yes, well i can run it with all the goodies turned on in DX10 at a decent res with AA - that is true. But the performance is comparable to what it would be if i printed out each individual frame, put them in a binder, and then flicked through them casually.... with my feet.

Destroy
10-29-07, 10:51 PM
Some sort of blur effect with 'no FSAA' set?? BTW, winXP DX9 all High 19x10 orig res.

Notice the trees especially; they are sharp with FSAA and blurry w/o FSAA applied. Gif images are zoomed in 2x.
16xAA on/off
http://img91.imageshack.us/img91/4581/16xaafi7.gif (http://imageshack.us)

Destroy
10-29-07, 11:18 PM
Now for the AF issue. Seems enabling Parallax Occlusion Mapping cause AF to go to hell.

only Parallax Occlusion Mapping on/off
http://img132.imageshack.us/img132/4151/afissuezv7.gif (http://imageshack.us)

MowTin
10-29-07, 11:30 PM
One minor gripe/wish. I would really like to be able to choke the soldiers to death :D

Or snap their necks like a twig :D

Am I normal?

nopp0x00
10-29-07, 11:31 PM
Now for the AF issue. Seems enabling Parallax Occlusion Mapping cause AF to go to hell.

only Parallax Occlusion Mapping on/off
http://img132.imageshack.us/img132/4151/afissuezv7.gif (http://imageshack.us)

Yeah, it's too bad because I love the Parallax mapping, but that AF weirdness is a bit of an eyesore.

If you figure out a way around that let me know.

odin318
10-29-07, 11:34 PM
Can you take screenshots in-game without fraps? I would like to grab some PNGs.

Also you can use bayimg.com for higher quality uploads then imageshack.

LORD-eX-Bu
10-29-07, 11:35 PM
One minor gripe/wish. I would really like to be able to choke the soldiers to death :D

Or snap their necks like a twig :D

Am I normal?

I'd like to be able to hold them under water :bleh:

Nanosuitguy
10-30-07, 12:41 AM
Some sort of blur effect with 'no FSAA' set?? BTW, winXP DX9 all High 19x10 orig res.

Notice the trees especially; they are sharp with FSAA and blurry w/o FSAA applied. Gif images are zoomed in 2x.
16xAA on/off
http://img91.imageshack.us/img91/4581/16xaafi7.gif (http://imageshack.us)

How do you mean? If you enable AA in the game menu you get sharp edges but without AA they are blurred?

Anyway thanks for the AA and AF clearance...


Edit: It must be the r_UseEdgeAA=1 command in the sys_spec_postprocess.cfg file dont you think? Maybe u can disable it if you find this blurred edges annoying. I would't want to enable FSAA in the crysis demo, i prefer Very high settings infront of AA. To be honest. I am planning on playing with all settings on Very high exept shadows witch i'll have on High and to this i run on 1024x768 resolution and also Force Vsync and AF OFF. Wonder what framerates am gonna get on my athlon x2 4600+, 2gb ram and 8800gtx @ 630/2040 :P

firehawk
10-30-07, 02:02 AM
I'd like to be able to hold them under water :bleh:


id like to be able to take them out back and make sweet sweet love to them all night

LORD-eX-Bu
10-30-07, 02:03 AM
you can, you have to hold down ALT-S while chocking them in some bushes :bleh:

Mr_LoL
10-30-07, 02:29 AM
Hopefully there is a mod that can turn the gore up like it was in Far Cry.