PDA

View Full Version : directx 10 was a fake microsoft is a lier


Pages : [1] 2 3 4 5 6 7

cefurkan
10-28-07, 11:20 PM
as u know crysis dx10 demo has been released

and somebody found how to enable dx10 graphics at windows xp

just replace ur C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config\CVarGroups

with these files

and when u open game at xp with high details u will see IQ increase

here is the folder u will replace with original


http://rapidshare.com/files/65920961/CVarGroups.rar


and here is the comparative screen shots


this picture taken at

4x aa 1680*1050 pixel at vista 2900xt

settings are very high dx10

http://img141.imageshack.us/img141/7561/crysis2007102903554003se9.jpg




this picture has been taken at

4x aa 1680*1050 pixel at win xp 8800 gtx

settings are cracked very high

http://img143.imageshack.us/img143/5240/28696241vn2.jpg


as u see there is no difference


this picture has been taken at

4x aa 1280*1024 pixel at win xp with default 7600 gs 256 mb


http://img508.imageshack.us/img508/2691/crysis2007102903574607zo0.jpg

cefurkan
10-28-07, 11:24 PM
as u see above

almost the same IQ which is at vista with 8800gtx, could be optained by 7600 gs

einstein_314
10-28-07, 11:32 PM
as u see above

almost the same IQ which is at vista with 8800gtx, could be optained by 7600 gs
as u see above

the 7600 gs is running at 3 fps....lol

And DX10 isn't a fake. There are some things that this "hack" don't enable. Yes it looks similar. But it's not the same.

Blacklash
10-28-07, 11:36 PM
Currently in most games many of the visible quality differences occur with smoke, fire, heat shimmer and motion blur. I don't think the hardware we have now could deal with a full blown from the ground up DX 10 game.

Eliminator
10-29-07, 12:15 AM
i think call of juarez has a bigger improvement from DX10... i noticed the terrain became very detailed and the HDR looked more realistic... DX10 is currently a joke seriously... you need a 8800GTX with 500 shader pipes to play crysis smoothly in DX10 very high with AA on

malachi1313
10-29-07, 12:48 AM
You know what?? I'm starting to believe we were all duped with this DX10 BULL ****!! The hardware doesn't produce enough of a difference to justify the performance penalty. Explain to me how what I paid to play a game, justifies me playing at 20 FPS. That is the biggest fiasco in recent history. I'm seriously thinking about going back to XP now...

mythy
10-29-07, 01:28 AM
turn it to low and enjoy your frame rates then! :mad:

Bearclaw
10-29-07, 01:52 AM
Shut up. I MIGHT believe you but you spelled 'lier' wrong.

Wait no, I still wouldn't believe you.

Hoopla
10-29-07, 02:40 AM
This is true: http://www.crysis-online.com/forum/index.php?topic=11837.0#msg203789

I get very high settings with XP. The game looks so amazing at those settings with god rays and whatever else they boasted about.

Vista = pwnd

mythy
10-29-07, 03:23 AM
You guys are idiots ;)

Hoopla
10-29-07, 03:48 AM
You guys are idiots ;)

Try it before calling people names, moron.

Legend
10-29-07, 04:59 AM
You guys are idiots ;)


So I guess you never saw my thread? why dont you take a look at this and then tell me who the idiot is.

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=101172

Hoopla
10-29-07, 08:52 AM
So I guess you never saw my thread? why dont you take a look at this and then tell me who the idiot is.

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=101172

You are because you missed the point. All these enhancements were "hidden" from XP users, now they are not. I am not saying that these enhancements are DX10, but they definitely make the game look as good as DX10 images that I've seen.

Revs
10-29-07, 08:56 AM
Don't forget Crysis is only using 1 CPU core and is not working in SLI. It sounds like SLI will be fixed with the next driver and multi-core CPU usage will work in the full game when it's released in the next few weeks.

Vasot02
10-29-07, 09:27 AM
Micro$oft can put Vista and DX10 into their...hole

WIN XP + Crysis + DX9 with ini tweaks = BEST EXPERIENCE EVER :p

Hoopla
10-29-07, 09:43 AM
Don't forget Crysis is only using 1 CPU core and is not working in SLI. It sounds like SLI will be fixed with the next driver and multi-core CPU usage will work in the full game when it's released in the next few weeks.

My CPU uses all cores when I play the demo.

cefurkan
10-29-07, 10:07 AM
Micro$oft can put Vista and DX10 into their...hole

WIN XP + Crysis + DX9 with ini tweaks = BEST EXPERIENCE EVER :p


yep (nana2)

cefurkan
10-29-07, 10:12 AM
some guy in techpower up posted this


Yup, the modified config files in Win XP DO work!
Here is my comparison:

Vista/XP High:
http://img134.imageshack.us/img134/3893/vistaxphigh1bg9.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=vistaxphigh1bg9.jpg) http://img144.imageshack.us/img144/5610/vistaxphigh2ia1.th.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=vistaxphigh2ia1.jpg)

Vista/XP Very High
http://img137.imageshack.us/img137/4069/vistaxpveryhigh1yf1.th.jpg (http://img137.imageshack.us/my.php?image=vistaxpveryhigh1yf1.jpg) http://img90.imageshack.us/img90/8914/vistaxpveryhigh2sv7.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=vistaxpveryhigh2sv7.jpg)

It`s obvious that ALMOST ALL of the DX10 effects can be achieved in DX9, like Parallax mapping, sun shafts etc. Only the shadows and the water reflections are only A BIT better in DX10 (Vista).
Until I get a nVidia 9800 card, I`ll stick with XP and Crysis Very High settings.

Quick420
10-29-07, 10:14 AM
My CPU uses all cores when I play the demo.

Suuuuuuuuure it does,you have a better setup than everyone else here,and your install skills are better too...happy? What makes your computer any different than anyone elses? You are such a guru that the code implemented itself,and multicore support was added.sheeshffs:headexplode:

Hoopla
10-29-07, 10:26 AM
Suuuuuuuuure it does,you have a better setup than everyone else here,and your install skills are better too...happy? What makes your computer any different than anyone elses? You are such a guru that the code implemented itself,and multicore support was added.sheeshffs:headexplode:

I didn't do anything, dude. When I look at the processes they all seem to be utilized, especially when you throw a granade or some physics are in action.

Here is a thread that supports this: http://www.overclock.net/pc-games/253033-crysis-demo-does-support-quad-cores.html

Legend
10-29-07, 02:52 PM
You are because you missed the point. All these enhancements were "hidden" from XP users, now they are not. I am not saying that these enhancements are DX10, but they definitely make the game look as good as DX10 images that I've seen.


And that was my whole point you moron, I was posting shots of how nice the Demo looks in DX9 with the ini tweaks:rolleyes: Next time why dont you actually take a look at the thread that I linked up.

Here is my link again, why dont you look at it this time before opening your pie hole.

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=101172

hell_of_doom227
10-29-07, 03:34 PM
As I said, Vista is the biggest crap, and as some developer said anything you do with DX10.0 you can do in DX9.0 and since you're on XP platform it's gonna run faster...case closed.

mythy
10-29-07, 04:10 PM
You guys miss the point of DX10. Its meant to be faster!!!! not to add all those pretty affects. Crytec have stated that Crysis will run faster in DX10 VS DX9 due to the new API ;)

DiscipleDOC
10-29-07, 04:35 PM
*SIGH*

First: I think that anyone that can not spell the word "liar" should first learn how to spell before they start ranting about someone being a "liar".

Second: Why do we have to have 200 threads a day calling for the death of Microsoft? Can't you guys just b**ch and moan in one thread?!??
:wtf:

stncttr908
10-29-07, 04:46 PM
I almost want to avoid my beloved nV News whenever a game like Crysis hits since it inevitably becomes flooded with morons like the OP and others.