PDA

View Full Version : SLI Load bars in Vista?


[EOCF] Tim
11-12-07, 01:54 PM
Are they not implemented yet or something? Or is it just the Beta's that I'm using that doesn't have it? .04's

If they aren't in the drivers yet, what is the best way to see if it's working, ofcourse the frame rates, but with the Crysis Demo it isn't as apparant what exactly is happening.

Thanks.

XFX Support
11-12-07, 02:27 PM
In the NVIDIA control panel at the top between "View" and "Help" there is "3D Settings" Click on that and select "Show SLI Visual Indicators". Now you should see the load balancing bars when in 3d applications.

[EOCF] Tim
11-12-07, 02:37 PM
Oh man, I feel really stupid now, that's the last place I'd look for it. :o :o

Thank you very much.

[AK]Zip
11-12-07, 03:00 PM
How do you do this in Windows XP without nhancer? I am using 169.04.

MUFC4EVER
11-12-07, 03:59 PM
Zip']How do you do this in Windows XP without nhancer? I am using 169.04.

The Nvidia control panel is the same on XP & Vista. Just enable show sli visual indicators in 3d settings.

BTW not sure this works well in Vista. With all Vista games the bar "works" but the FPS are crap compared to same game in XP.

Just my 2c's worth.

[AK]Zip
11-13-07, 10:55 AM
I don't seem to have that setting...

http://aycu33.webshots.com/image/34672/2004345987447465108_rs.jpg

odin20
11-13-07, 11:56 AM
The performance in Vista isnt "crap" anymore its actually very close to xp now.
I have xp-vista dual booted and with 8800'gtx's in sli im always within a few frames on each os.
But you do need to have the 4 hotfixes to Vista that Nvidia reccomends they make a huge difference.