PDA

View Full Version : Cant overclock with Rivatuner anymore...


Preparat
11-20-07, 01:19 PM
I installed ntune and rivatuner cant detect **** anymore
removed ntune and same thing
it worked fine before installing that POS ntune

How do i fix this?

Preparat
11-20-07, 01:25 PM
well **** cant overclock with ntune either
wtf

Preparat
11-20-07, 01:47 PM
Well reinstalled drivers and i still cant oc with RivaTuner but ntune works

http://la.gg/upl/8800GT.jpg

This is the Highest OC iv tried yet
and its perfectly stable

Highest temp iv seen is 75c
idle is 45c

stock cooling fan at 70%

Feyy
11-20-07, 01:52 PM
When you say, cant overclock with rivatuner.. wheres the exact problem, do errors come up or what? Go into more detail ;)

Preparat
11-20-07, 01:58 PM
When you say, cant overclock with rivatuner.. wheres the exact problem, do errors come up or what? Go into more detail ;)

When i click the enable driver-level hardware overclocking, click detect now or restart doesnt matter
it still shows N/A next to the COre/Mem clock sliders... so cant oc means it wont detect the clocks at all

Feyy
11-20-07, 02:02 PM
Are you using 169.04 drivers? Also which OS you using and what graphic card?

Preparat
11-20-07, 02:17 PM
8800GT
169.09
Windows Vista 32bit

Also RivaTuner Worked before installing ntune...

XDanger
11-20-07, 02:29 PM
8800GT
169.09
Windows Vista 32bit

Also RivaTuner Worked before installing ntune...
Theres a solution to the problem in there somewhere

Feyy
11-20-07, 02:52 PM
Hmm, uninstall ntrash. Reboot then uninstall drivers in safemode, reinstall drivers, and then re-install rivatuner and see if it all works again.

Your problem is quite odd :o

Preparat
11-20-07, 03:24 PM
Hmm, uninstall ntrash. Reboot then uninstall drivers in safemode, reinstall drivers, and then re-install rivatuner and see if it all works again.

Your problem is quite odd :o

yeah well did all that
same ****
rivatuner didnt work

installed ntune it wont work either... :(

Feyy
11-20-07, 03:37 PM
Fubar :surrender

I Blame vista

Preparat
11-20-07, 04:13 PM
well **** i uninstalled drivers for the nth time and this time rivatuner works...
im never installing ntune again..

also vista is crap yeah