PDA

View Full Version : image fill screen....??


redbakk
11-23-07, 06:16 PM
:headexplode: When I play a game I only get it filling three quarters of the screen.Any other time the image fills the entire screen.This is happening on both games I am playing at the moment. I've tried different resolutions, but this hasn't made any diffference. any help gratefully appreciated.

mobo : ASUS BLITZ EXTREME
cpu : INTEL CORE 2 QUAD 6700 2.66 GHZ.8 mb. cache
vid : ALBATRON 8800 gtx 768MB/ 384 BIT.
psu : THERMALTAKE 750 watts.
ram : 2 gb. corsair XMS3 1333MHZ DDR3.
dvd : LiteON 48x
case : COOLMASTER CMSTACKER 830 --2 x fans.

SlieTheSecond
11-23-07, 09:59 PM
Is your monitor scaling?

methimpikehoses
11-23-07, 10:53 PM
:headexplode: When I play a game I only get it filling three quarters of the screen.Any other time the image fills the entire screen.This is happening on both games I am playing at the moment. I've tried different resolutions, but this hasn't made any diffference. any help gratefully appreciated.

mobo : ASUS BLITZ EXTREME
cpu : INTEL CORE 2 QUAD 6700 2.66 GHZ.8 mb. cache
vid : ALBATRON 8800 gtx 768MB/ 384 BIT.
psu : THERMALTAKE 750 watts.
ram : 2 gb. corsair XMS3 1333MHZ DDR3.
dvd : LiteON 48x
case : COOLMASTER CMSTACKER 830 --2 x fans.

Some games, like Crysis, have a box where you have to check "full screen." (LEE63)

redbakk
11-23-07, 11:17 PM
..hadn't checked the full-screen box.:headexplode: ..tks.

methimpikehoses
11-23-07, 11:29 PM
..hadn't checked the full-screen box.:headexplode: ..tks.

I did the same thing. :afro:

Rummy
11-24-07, 03:53 AM
Or alt+enter