PDA

View Full Version : Forceware 169.28 Beta Feedback Thread - Vista Only!


Pages : [1] 2

Pav
12-21-07, 04:27 PM
Thanks a lot yet again to Electronic Punk for sorting us out with a new set of drivers for Windows Vista. These are dated 18th December 2007, Beta English only and available for 32bit and 64bit version of Vista.

Download 32bit - http://www.electronicpunk.com/forceware/169.28_forceware_winvista_32bit_english_beta.exe

Download 64bit - http://www.electronicpunk.com/forceware/169.28_forceware_winvista_64bit_english_beta.exe

Please leave feeback if you try them out, thanks!

I know its a bit early but...Happy Christmas everyone! :)

verncat
12-21-07, 05:23 PM
Installed and played COD4 multiplayer without issue. No idea what might have changed, but everyting seems ok so far.

conroejoe
12-21-07, 05:39 PM
Sweet - I love the smell of new drivers!!

breathemetal
12-21-07, 05:45 PM
Downloaded, ill give them a try later :) Thanks!

CaptNKILL
12-21-07, 05:50 PM
I'm still on 169.09.

I was going to get the 169.25s today but I'll wait for some feedback on these. :)

GeniusPr0
12-21-07, 06:13 PM
mmmm quad sli

Isola
12-21-07, 07:08 PM
mmmm quad sli
ooo ****(nana2)

SH64
12-21-07, 07:39 PM
I'll only update my drivers when the 169.69 comes out :naughty:

Greg
12-21-07, 08:53 PM
Just tested Unreal Tournament 3 Torlan. Not a single freeze! Looks like this driver may include the fix.

Bokishi
12-21-07, 09:50 PM
Control panel AA working again?

henrybravo
12-21-07, 10:35 PM
Control panel AA working again?
It appears not. I just verified that forcing AA in Unreal Tournament 3 control panel profile isn't working. Haven't got this to work since 169.17.

HB

Bokishi
12-21-07, 11:09 PM
Yea just checked it out. Pffff

XxDeadlyxX
12-22-07, 08:26 AM
Does anyone else have a problem where looking at fires in STALKER will make the game stutter? My STALKER performance is pretty good now other than that on Vista SP1. I've submitted a bug report.

Shocky
12-22-07, 08:33 AM
It appears not. I just verified that forcing AA in Unreal Tournament 3 control panel profile isn't working. Haven't got this to work since 169.17.

HB

Sigh, :(

Lith1um
12-23-07, 08:38 AM
Great, FSX runways are still z-buffer flashing in dx10.

And now they have managed to break Vsync in FSX dx9, it was already broken in dx10.

Their vista drivers are getting very good, I just wish they would fix FSX. I wonder if they are even working on it, or are they in a pissing contest with Microsoft for some reason?

AngelGraves13
12-23-07, 03:57 PM
Driver are now official on NZone. Seems they're drivers made for Unreal Tournament III to address issues with it.

ForceWare Beta Release 169.28 is provided below for customers experiencing issues with the retail version of Unreal Tournament 3. This driver is only recommended as an update for these customers. All other customers are recommended to use the latest WHQL or Beta drivers offered on NVIDIA.com.

US Driver (version 169.28)

Windows Vista 32-bit (http://download.nvidia.com/downloads/nZone/drivers/NVIDIADisplayWinVista_169.28Eng.exe) (36 MB)
Windows Vista 64-bit (http://download.nvidia.com/downloads/nZone/drivers/NVIDIADisplayWinVista64_169.28Eng.exe) (49 MB)

http://www.nzone.com/object/nzone_ut3_downloads.html

Hapatingjaky
12-23-07, 07:51 PM
Unreal Tournament 3 issues with AA in the CP?? Have no clue what this issue is as AA and UT3 work fine for me. No crashing or anything.

Usine 169.25 Vista X64.

henrybravo
12-24-07, 12:32 PM
Unreal Tournament 3 issues with AA in the CP?? Have no clue what this issue is as AA and UT3 work fine for me. No crashing or anything.

Usine 169.25 Vista X64.

Well this thead is about 169.28 but I tried the 169.25's. AA works for me in UT3 when I force it globally. We are talking about the fact that forcing AA in the UT3 CP profile is broken.

HB

Kaguya
12-24-07, 01:31 PM
Well this thead is about 169.28 but I tried the 169.25's. AA works for me in UT3 when I force it globally. We are talking about the fact that forcing AA in the UT3 CP profile is broken.

HB

ALL profiles are broken in 169.25 and 169.28. The driver does not seem to recognise when an .exe is launched. All in-game settings work for games, but nothing outside unless, as you say, you change them globally or use nHancer to manually select a profile.

nekrosoft13
12-27-07, 07:19 AM
profiles work fine for me, been using these drivers for few days.

blurp
12-27-07, 09:48 AM
profiles work fine for me, been using these drivers for few days.

Do you use nHancer ? Maybe that's why some of us can't use custom profiles. Just a guess. My custom profiles are broken in nvidia control panel AND nHancer.

nekrosoft13
12-27-07, 10:36 AM
I only use nHancer, i love this little program.

dotslasher
12-27-07, 03:04 PM
I can't get my AA working either.

Not through the CP or through nHancer

breathemetal
12-28-07, 01:31 PM
Anyone usin these with the witcher? Any problems?

nekrosoft13
12-28-07, 01:48 PM
none so far