PDA

View Full Version : Low FPS in ETQW (8-10 FPS)


war_child
01-08-08, 09:49 AM
Hello folks,

I just picked ETQW and for what ever reason I get around 8-10 FPS. I searched around but can't find anyone with the same problem. I'm hoping someone here seen this problem.
Every other game runs fine but this one.

Thanks inadvanced

System Specs:
Intel Q6600 @ 3600
4GB or OCZ
Windows XP SP2 all updates installed
Creative Fatality X-FI
VideoCard: eVGA 8800GTX
Dual Monitors = Sony 23inch/IBM P275 21 inch

Amuro
01-08-08, 10:01 AM
You tried the latest patch? Maybe that will fix it.

war_child
01-08-08, 10:02 AM
You tried the latest patch? Maybe that will fix it.

yes i clicked the ingame updater and it says the game is "up to date"

war_child
01-08-08, 10:22 AM
I found the fix :)

Under the Nvidia Control Panel go to:

3D Settings | Manage 3D settings | Change | Multi-display/mixed-GPU acceleration to | Single display performance mode

It was set to Multi Display Performance Mode

Thanks for your help

bob saget
01-08-08, 05:31 PM
I found the fix :)

Under the Nvidia Control Panel go to:

3D Settings | Manage 3D settings | Change | Multi-display/mixed-GPU acceleration to | Single display performance mode

It was set to Multi Display Performance Mode

Thanks for your help

mine is also on multi display, but my game doesnt lag, at least not all the time.
I will see, maybe i will get a bump in fps, worth a try i guess :D

bob saget
01-08-08, 05:35 PM
in CSS, i got about 20+ fps, not sure how to check fps in quake wars (full version)

SH64
01-08-08, 05:49 PM
Hmm i always switch to single performance display mode when i install a new driver.