PDA

View Full Version : Assassins Creed Recommended Requirements... 3GB's??!!


Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8

jAkUp
01-16-08, 03:31 PM
Wow :headexplode:

http://exophase.com/pc/rumor-assassins-creed-pc-system-requirements-3054.htm

agentkay
01-16-08, 03:35 PM
This one might end up another crappy Ubisoft port. I hope not but considering the recommended specs of "good ports" like Bioshock and COD4, it surely seems to indicate that.

LORD-eX-Bu
01-16-08, 03:37 PM
:headexplode:

breathemetal
01-16-08, 03:38 PM
Whens the eta?

nutcrackr
01-16-08, 04:40 PM
2gb minimum, LOLS

CaptNKILL
01-16-08, 04:54 PM
Ubisoft?

Count me out...

:lol:

ChaoticNick
01-16-08, 04:59 PM
Whens the eta?

Last I heard was Feb. 12 I think.

Eliminator
01-16-08, 05:14 PM
meh too bad the game is completely ruined by terrible AI and repetitive gameplay... the 3gb is probably for vista users... the 360 only has 512mb ram... this would have to be one crap port to require so much

Bokishi
01-16-08, 05:14 PM
What a mess, I'm glad I have the 360 version

conroejoe
01-16-08, 05:19 PM
March 25th now.

http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=647254


I'm sure it will look alot better on the PC considering the specs required.

npras42
01-16-08, 05:34 PM
The games a huge bag of **** anyway. I wouldn't be dissapointed in this news...

Loreman
01-16-08, 09:19 PM
I have played this at a mates house on his 360.

It is just more of the typical crap that is coming out for every system to appeal to every Tom, Dick, and Harry nowadays.

Rakeesh
01-16-08, 09:54 PM
meh too bad the game is completely ruined by terrible AI and repetitive gameplay... the 3gb is probably for vista users... the 360 only has 512mb ram... this would have to be one crap port to require so much

Depends on what software you have installed. 360's don't run antivirus software, cache those little start menu sound clips into memory, run file and print services and clients, etc.

Embedded computers always have a huge efficiency advantage over general purpose computers when it comes to specific applications.

SH64
01-16-08, 09:56 PM
Cool now i can make use of the extra 2 gigs i bought lately.

Dreamingawake
01-17-08, 12:48 AM
Like many others I also think this game is pretty weak, and repetitive.

I doubt there will be any special features (graphics wise) over the 360 version either.. (unless you count higher res + aa, oooh)

LycosV
01-17-08, 12:53 AM
Ubisoft is pretty notorious for bad ports, is this any surprise?

K007
01-17-08, 03:33 AM
Games **** anyway. Wont even bother with it. Overrated to the MAX.

Dragunov
01-17-08, 04:30 AM
I had great hope for this game :(

BioHazZarD
01-17-08, 04:47 AM
If thoose req end up being final then good luck with the pc version, why even bother..

mythy
01-17-08, 06:27 AM
every one that complains has crap rigs rofl :p 4GB is the gaming standard and can be had now for under 100 I mean wtf theres no reason why any of you should not have 4GB of ram! And Core Duos are cheap as **** so ditto for that too!

walterman
01-17-08, 06:53 AM
Are we crazy ? Hadn't we enough with Crysis ?

It's a 360 port ! I can't believe what i'm reading.

A console with 512MB & an enhanced R5x0. How are they tailoring it to pc ? With a 360 emulator ? :thumbdwn:

Must be a fake, or a new record for the unoptimized software.

agentkay
01-17-08, 02:05 PM
Are we crazy ? Hadn't we enough with Crysis ?



Crysis at least has an excuse to the way it performs. The rendering budget (amount of shaders per scene, quality of lighting and shadows, polygons per object, objects in the level, size and detail of the levels, amount and quality of textures etc.) in Crysis is HUGE, the biggest in ANY game yet, so anyone who was excepting 60fps at veryhigh settings must have been on drugs or simply doesn't understand how much rendering power is necessary to push a certain amount of visual detail and quality. ;)

Tuningmaster
01-17-08, 02:09 PM
PC gaming is on its way out da doh!

SH64
01-17-08, 02:10 PM
so anyone who was excepting 60fps at veryhigh settings must have been on drugs or simply doesn't understand how much rendering power is necessary to push a certain amount of visual detail and quality. ;)
In that case there are so many people on drugs around here :headexplode:

;)

walterman
01-17-08, 04:08 PM
... The rendering budget in Crysis is HUGE ...

Sure, but, come on, this is a 360 game, it has no excuse.