PDA

View Full Version : New demo


Pages : [1] 2

Humus
05-04-03, 01:26 PM
There's a new demo up on my site. It should run on R9500+ and GFFX, though it seams current ATi drivers has some problems. Hopefully GFFX users have more luck.
Anyway, it shows a nice shiny glowing gold effect.

http://esprit.campus.luth.se/~humus/3D/glow.jpg

Grab it here:
http://esprit.campus.luth.se/~humus/

bkswaney
05-04-03, 03:30 PM
Thanx Man. :D

Tho it's crashing on me.
Is there something I need to download to make it run?

U make some great SS's. :D

Humus
05-04-03, 04:33 PM
No, you shouldn't need to download anything more, it should run as it is. Does it give you any messages, or does it just crash immediately?

saturnotaku
05-04-03, 04:40 PM
Originally posted by Humus
No, you shouldn't need to download anything more, it should run as it is. Does it give you any messages, or does it just crash immediately?

It brings up a dialogue box with a big red X and it just says "Error." Nothing more. Methinks you got some kinks in your code that need to be worked out.

bkswaney
05-04-03, 04:42 PM
It crashes immediately.
It pops up a box that says error. Thats it.

bkswaney
05-04-03, 04:43 PM
Originally posted by saturnotaku
It brings up a dialogue box with a big red X and it just says "Error." Nothing more. Methinks you got some kinks in your code that need to be worked out.

yep...same here

Humus
05-04-03, 10:04 PM
Originally posted by saturnotaku
It brings up a dialogue box with a big red X and it just says "Error." Nothing more. Methinks you got some kinks in your code that need to be worked out.

Hmm. ATi's drivers at least reported what it wasn't happy with. Just "Error" doesn't help me much, though I assume it's a similar problem (too many temporaries in the shader).

euan
05-05-03, 03:46 PM
Phew, panic over! I thought that was stike 1 for Nvidia...


:D :p

Nutty
05-05-03, 04:05 PM
I have a glow effect on my site that should run on GF1 upwards..

http://www.nvnews.net/vbulletin/attachment.php?s=&postid=115390

GlowStick
05-05-03, 08:18 PM
I get Error: line 70 to many temporaries

Sphinx
05-05-03, 11:13 PM
No Problems here ~ Catalyst 3.2 - radeon 9700Pro

http://www.elite-marines.com/gallery/root/1/glow_demo.jpg

Behemoth
05-06-03, 01:39 AM
it doesnt glow, using 5800 non-ultra

-=DVS=-
05-06-03, 02:53 AM
http://esprit.campus.luth.se/~humus/3D/glow.jpg

Humus what card did you use to get glow effect and no errors was it Radeon9800 ? or maybe GeFX or was it some emulation bla bla... :D

Hanners
05-06-03, 08:08 AM
Originally posted by -=DVS=-
Humus what card did you use to get glow effect and no errors was it Radeon9800 ? or maybe GeFX or was it some emulation bla bla... :D

I believe Humus has a 9700 Pro, but was using drivers later than those officially released by Ati to us mere mortals... ;)

Humus
05-06-03, 09:08 AM
Originally posted by Nutty
I have a glow effect on my site that should run on GF1 upwards..

http://www.nvnews.net/vbulletin/attachment.php?s=&postid=115390

Nice! :)

Yeah, I suppose I could make this thing run on Radeon 7x00/GF1 and up if I wanted to. Should be solvable with multipass, and I don't need as much blur as I have applied either.

Humus
05-06-03, 09:09 AM
Originally posted by GlowStick
I get Error: line 70 to many temporaries

cat 3.3 should fix this problem.

Humus
05-06-03, 09:10 AM
Originally posted by Sphinx
No Problems here ~ Catalyst 3.2 - radeon 9700Pro[/IMG]

Yes, there is a problem. You don't have any glow on that pic. Anyway, cat 3.3 should fix this.

Humus
05-06-03, 09:12 AM
Originally posted by Behemoth
it doesnt glow, using 5800 non-ultra

Why this is I have no clue ... I guess there's a driver bug. Cause as it seams now the GFFX happily accepts the shaders and everything and I fixed a simple bug yesterday, but glow's still gone.

Humus
05-06-03, 09:12 AM
Originally posted by Hanners
I believe Humus has a 9700 Pro, but was using drivers later than those officially released by Ati to us mere mortals... ;)

Yup

Behemoth
05-06-03, 11:50 PM
Originally posted by Humus
Why this is I have no clue ... I guess there's a driver bug. Cause as it seams now the GFFX happily accepts the shaders and everything and I fixed a simple bug yesterday, but glow's still gone.
yeah it may be a bug, but can you work harder? at least i see things glow very nicely in splinter cell on FX :)

Humus
05-07-03, 08:44 AM
Originally posted by Behemoth
yeah it may be a bug, but can you work harder? at least i see things glow very nicely in splinter cell on FX :)

Without a GFFX card to test on I can't do anything right now.

creedamd
05-07-03, 09:33 AM
Originally posted by Humus
Yes, there is a problem. You don't have any glow on that pic. Anyway, cat 3.3 should fix this.

there will be no 3.3, you speak of the 3.4's I'm sure.

GlowStick
05-07-03, 01:07 PM
Originally posted by creedamd
there will be no 3.3, you speak of the 3.4's I'm sure.

Or you could just say the 'next' drivers will fix it!

Nutty
05-07-03, 03:53 PM
Well I watched it using nv30 emulation, and no glow either. Although I only waited long enuff for the 1st frame. :)

Humus
05-07-03, 05:14 PM
Originally posted by creedamd
there will be no 3.3, you speak of the 3.4's I'm sure.

Well, there are leaked 3.3's for which it works. Either way, as GlowStick said, "next driver".