PDA

View Full Version : Need premission to do this?? (ya, uac is off)


Soetdjuret
05-26-08, 12:35 AM
yo good ppl of nvnews.. I have some problems here, messed up the icons when trying to add an XP msstyles file to my theme, so it didn't work and resultet that i loosed some of the icons. So i tried to backup shell32.dll and imageres.dll. But now it says i don't have the premission to replace the old ones even tho i turned off the gawd darneled UAC crap. So what shall i do? don't wanna reinstall windows.

Pic:
http://img1.hugeup.com/f/05252008/a0531be30fa.jpg

nekrosoft13
05-26-08, 12:39 AM
you can't replace shell32 just like that, it won't let you, its one of the main system files that is always in use

S.SubZero
05-26-08, 07:04 AM
This is not UAC, this is straightforward permissions. You do not have the necessary permissions to write the file. While you could change it, it's highly recommended you don't.

Dragunov
05-26-08, 01:22 PM
Do u have dualboot setup?

Soetdjuret
05-27-08, 10:02 AM
Do u have dualboot setup?

Ya, but hell... icons are messed up so i have to replace those dll files.

ViN86
05-27-08, 11:33 AM
with xp you could do it in safe mode.

Soetdjuret
05-27-08, 12:29 PM
sick.. hope it helps lol...

Dragunov
05-27-08, 01:40 PM
U can maybe boot in the other OS and change shell32.dll and imageres.dll of Vista in this OS

nekrosoft13
05-27-08, 02:08 PM
btw, why is that shell32 so big, normal size is about 11mb or 32bit and 12mb for 64bit, your file is close to 70mb