PDA

View Full Version : Devil May Cry 4 (PC) Feedback Thread


Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

8900gt
06-03-08, 11:50 AM
We learnt from game.ali213.net that CAPCOM will release the Devil May Cry PC Demo at 6:00AM GMT on June 6

-- Devil May Cry PC Demo will have DX9 and DX10 models, the game engine has special optimization, the efficiency of the engine will be 10 times higher than t the engine of Lost Planet, the mainstream 8800 GT graphics cards can run at 60 FPS with effects setting at high and anti-aliasing on. 9800GTX graphics card can steadily run at 110 ~ 120FPS. Even the low end 7300 GT graphics card can also fluently run with effects setting at middle.

-- Devil May Cry PC Demo will have all graphics setting options seen in the retail version.

-- Devil May Cry PC Demo passed Games for Windows certification. It supports Windows LIVE unlock achievements.

-- Devil May Cry PC Demo adds new game scenes and hidden roles.

-- Devil May Cry PC Demo adds new game modes, compared with Xbox 360 version , and Devil May Cry PC Demo has enhanced Turbo mode, and even continuous hits and the new play mode .

-- The Model and texture quality of Devil May Cry PC Demo will be 2.5~ 3.6 times higher the 360 version, to get better screen effect.

-- The following sites will provide Devil May Cry PC Demo downloading service at 6:00AM GMT on June 6:

http://www.fileplanet.com/
http://games.internode.on.net/
http://games.yahoo.com/
http://www.gamespot.com/

source
(http://www.pczilla.net/en/post/31.html)

Q
06-03-08, 11:57 AM
Sweet.

LordJuanlo
06-03-08, 12:02 PM
Jump in

ragejg
06-03-08, 12:05 PM
thank you for the info 8900gt.

Now if only we could get some real info on Lost Planet Colonies. :(

Mr. Hunt
06-03-08, 12:08 PM
Awesome... got the game on PS3 and it is awesome... might try this just to see how it is on PC.

8900gt
06-03-08, 12:12 PM
thank you for the info 8900gt.

Now if only we could get some real info on Lost Planet Colonies. :(

The single player story and content is the same as the previous version, I won't buy it, it waste s my money.

nekrosoft13
06-03-08, 12:32 PM
thank you for the info 8900gt.

Now if only we could get some real info on Lost Planet Colonies. :(

same gameplay as old game, just now completely ruined by xbox live mp

capcom has lost a sale, other wise i would buy the game.

fizix
06-03-08, 01:16 PM
sssiiiickkkk....any word / comparison of DX9 vs DX10?

LurkerLito
06-03-08, 02:08 PM
I own this on the PS3, it'll be nice to see the demo of this game on PC. At least that way I can see how it looks without buying it.

SH64
06-03-08, 05:28 PM
Some numbers seem unreasonable or kinda overrated but anyhow this is good news. i'll await the demo!

JigenD
06-03-08, 05:31 PM
Yea, actually most of the numbers seem insane. The models and textures in the PC shots I've seen looked exactly the same. 10 times the performance? That's just nuts. If it was really 10 times you'd be getting 300fps on a 8800GT.

Also : "get better screen effect"

nutcrackr
06-04-08, 06:56 AM
i'll try it.

Thingding
06-04-08, 07:43 AM
Been playing this on ps3 this last week. Stupid plot but the gfx are outstanding. And the pc versions going to look even better?!?!?!?!?!!

mailman2
06-04-08, 08:53 AM
Its about time devs realize PC pwn @ games.

Landon
06-05-08, 10:47 AM
Demo out. http://jp.slizone.com/object/devilmaycry_jp.html
http://www.gamershell.com/news_52200.html
Select the 823MB download.

nekrosoft13
06-05-08, 10:54 AM
Demo out. http://jp.slizone.com/object/devilmaycry_jp.html
http://www.gamershell.com/news_52200.html
Select the 823MB download.

thanks, will try it later

fizix
06-05-08, 12:16 PM
meh... I get this error everytime I try to start up Devil May Cry DX9 version ><:
http://img67.imageshack.us/img67/745/erpf7.jpg
anyone know how to fix it/what the problem is? :(

nekrosoft13
06-05-08, 12:21 PM
make sure got the latest drivers and are properly installed

i think the message says that it doesn't support the device

RAY16
06-05-08, 12:34 PM
Runs well, looks nice, and I enjoyed the combat. CAPCOM also included a functional gamepad config utility so I was able to use my Xbox Controller-S without any issues. Feels like a very solid port.

2048x1536, 2xAA (no Adaptive AA, forgot to turn it on), 16xAF

http://img106.imagevenue.com/loc1127/th_83102_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-05-13-00_122_1127lo.jpg (http://img106.imagevenue.com/img.php?image=83102_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-05-13-00_122_1127lo.jpg) http://img211.imagevenue.com/loc566/th_83104_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-06-03-04_122_566lo.jpg (http://img211.imagevenue.com/img.php?image=83104_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-06-03-04_122_566lo.jpg) http://img202.imagevenue.com/loc218/th_83108_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-06-22-98_122_218lo.jpg (http://img202.imagevenue.com/img.php?image=83108_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-06-22-98_122_218lo.jpg) http://img128.imagevenue.com/loc842/th_83110_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-08-33-02_122_842lo.jpg (http://img128.imagevenue.com/img.php?image=83110_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-08-33-02_122_842lo.jpg) http://img11.imagevenue.com/loc607/th_83111_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-08-43-01_122_607lo.jpg (http://img11.imagevenue.com/img.php?image=83111_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-08-43-01_122_607lo.jpg)

http://img242.imagevenue.com/loc512/th_83122_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-09-43-06_122_512lo.jpg (http://img242.imagevenue.com/img.php?image=83122_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-09-43-06_122_512lo.jpg) http://img238.imagevenue.com/loc134/th_83124_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-09-53-06_122_134lo.jpg (http://img238.imagevenue.com/img.php?image=83124_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-09-53-06_122_134lo.jpg) http://img220.imagevenue.com/loc379/th_83140_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-10-43-06_122_379lo.jpg (http://img220.imagevenue.com/img.php?image=83140_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-10-43-06_122_379lo.jpg) http://img232.imagevenue.com/loc543/th_83147_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-11-03-04_122_543lo.jpg (http://img232.imagevenue.com/img.php?image=83147_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-11-03-04_122_543lo.jpg) http://img234.imagevenue.com/loc11/th_83149_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-12-53-05_122_11lo.jpg (http://img234.imagevenue.com/img.php?image=83149_DevilMayCry4_Trial_DX10_2008-06-05_08-12-53-05_122_11lo.jpg)

More shots in the screenshot thread: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?p=1673316#post1673316

LordJuanlo
06-05-08, 12:57 PM
Framerate?

RAY16
06-05-08, 01:30 PM
Framerate?

Don't know, I never have the frame rate counter on.

*Edit*

I did run the benchmark, though. I ran it at 1600x1200 and 2048x1536, both are playable (16x12 averaging 55-60FPS, 20x15 averaging 35FPS) but AA needs to be off at 2048x1536 for it to be enjoyable (I turned it on for the screenshots) otherwise the game always feels slow rather than just during more intense scenes. While 2048x1536 is doable, 1600x1200 is optimal for me. This is at maximum detail, mind you.

LurkerLito
06-05-08, 02:53 PM
I ran the benchmark on my system and I got between 40-60 FPS with it at 1900x1200 no AA super high everything. But when I went to play the demo there was a section that had you feeling like everything was in slow motion. I ended up having to drop to 1650 resolution so that everything stayed smooth. This was DX10 btw.

BTW: I did try DX9 and it runs significantly better a solid over 50 FPS at 1900x1200 4xAA super high everything.

JigenD
06-05-08, 03:00 PM
I'm betting the gameplay is probably 60fps minimum. So it's like a NES game, if things start to slowdown, so does the gameplay itself.

RAY16
06-05-08, 04:16 PM
I ran the benchmark on my system and I got between 40-60 FPS with it at 1900x1200 no AA super high everything. But when I went to play the demo there was a section that had you feeling like everything was in slow motion. I ended up having to drop to 1650 resolution so that everything stayed smooth. This was DX10 btw.

BTW: I did try DX9 and it runs significantly better a solid over 50 FPS at 1900x1200 4xAA super high everything.

Yeah, DX9 runs a lot better. Weird, since Lost Planet was one of the few games to run better in DX10 mode at the same settings. There's also a rendering bug with DX10 mode (on my HD3850, at least) where you can see the outlines of the triangles that make up some of the water and the crystal orbs.

ralinn
06-05-08, 06:02 PM
I'm using 1680*1050 with 4xAA and everything on Super High. So far everything is looking better than the 360 and PS3 version. Lowest FPS I've seen so far is 45FPS in the benchmark, but it avs around 60-70FPS for me.

Forceware - 169.28, Vista SP1 DX10 mode.

PC spec below... note that I'm not playing this in SLi mode...