PDA

View Full Version : 177.26 all flavors


yaleblor
06-10-08, 04:09 PM
over at guru3d they got 177.26 drivers from asus up , i'm dl'n now , thought you guys and gals would want to know

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=264100

wow it seams there 280/260 only{next gen} , for the brave and fearless only good luck to those who try

SLippe
06-10-08, 07:47 PM
I'll wait. Not going to go thru all that to try them out. I'm lovin' the 175.80 set anyways.

XDanger
06-11-08, 12:27 PM
Those were taken down by request?
http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showforum=94

yaleblor
06-11-08, 01:23 PM
thats not a good sign ,could a mod nuke this thread please?

Toss3
06-11-08, 02:16 PM
They were removed because they're only for the 260 and 280 GTX. Modding the inf is required if you want 'em to install on your system.

SLippe
06-11-08, 03:42 PM
Those were taken down by request?
http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showforum=94

Taken down? :wtf: What are you talkin' about?

XDanger
06-11-08, 03:50 PM
Im getting "No such file" at the Asus link , I looked elsewhere and I found a link but that gave me "removed by request" or something
edit:k this one http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=20357&catid=3 never heard of em, exclusive review of the 320mb GTS ,I wonder how that runs!

laptopvideo are hosting so no such trouble there.

SLippe
06-11-08, 03:55 PM
Im getting "No such file" at the Asus link , I looked elsewhere and I found a link but that gave me "removed by request" or something

laptopvideo are hosting so no such trouble there.

Hmmm, okay. I see all the links, but I didn't click on any. Wonder if these are any better than the 175.80 set, which I love! I don't think I'll mess with these.

mailman2
06-11-08, 04:56 PM
Working great here - non sli of course, single GTX. Rocking Vegas 2, GOW, COD4 all night long.


Nekro said DX10 is finally working again. UT2004 users said stutter is gone. Looks like a great set and def a keeper. Slippe don't be a wuss.

sniggle
06-11-08, 11:18 PM
I had trouble getting these properly installed on XP32 with my 9800GX2. With the modded inf from someone on guru3d they installed correctly but then I would be locked at 1024x768 with 4 bit color. I tried modifying the modes.txt manually and by copying one from a previous driver set but nothing worked. Perhaps the release on laptopvideo2go will work, but I'm too lazy to try for now.

StoNer
06-11-08, 11:54 PM
Working good on my system so far. I used the laptopvideo2go release with their modded .inf.

The hitching while running around in AoC is almost non existent now. Good driver set.

Redshirt #24
06-12-08, 07:41 AM
This driverset won't install on my XP/x64 system using the modified .inf file from someone over at laptopvideo2go...all I get is

http://lh6.ggpht.com/crawford.william/SFEZO25J40I/AAAAAAAAAH4/RsWmrm5iQSQ/s400/error.gif

ASUSEN7900GTX
06-12-08, 08:09 AM
i got prett low fps in crysis bench with vista 64 driver verison of these

very high dx10 64bit and 1680x1050 max fps didnīt went over 30fps is it normal for my system or is it low?

Phillychuck
06-12-08, 01:33 PM
I try to get these installed on XP32 with the modded .inf and it says it doesn't know my card. I have a 8800 GTS 320.

Was hoping to try them since someone said AoC runs smoother.

andy_nv
06-12-08, 04:37 PM
This driverset won't install on my XP/x64 system using the modified .inf file from someone over at laptopvideo2go...all I get is

Installed without a problem, XP 64, 9500M GS ( drivers and modded inf from laptopvideo2go).

edit: the same for Vista 64 and 8800 GTS 512.

Bokishi
06-12-08, 04:48 PM
I get nvldkm error with these, next!

gstanford
06-14-08, 10:14 AM
This driverset won't install on my XP/x64 system using the modified .inf file from someone over at laptopvideo2go...all I get is

http://lh6.ggpht.com/crawford.william/SFEZO25J40I/AAAAAAAAAH4/RsWmrm5iQSQ/s400/error.gif

Yep, I get exactly the same error.

gstanford
06-14-08, 11:06 AM
definitely a .inf file problem. I just downloaded and tried to install 175.80 + modded inf file from laptopvideotogo (same place I got 177.26 from) and had the exact same error.

When I removed the modded inf and reverted to what was in the driver folder to begin with the driver installed correctly.

mailman2
06-14-08, 11:25 AM
yea some of the infs are borked. Grab them at guru3d, those work.