PDA

View Full Version : Official "I just got my GeForce GTX 260 or 280" thread


Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Koko56
06-17-08, 03:13 AM
WOW ChrisRay... :headexplode:

...nice.

Darkoz
06-17-08, 04:57 AM
Any Ozi's find any places, link location too and price. I want to get one ASAP...my rig has been upgraded with everything apart the GPU -.-...

AusPC Market have some in stock ranging from $869 to $899 includes delivery.....
http://www.auspcmarket.com.au/

Muppet
06-17-08, 05:25 AM
Yes its a rosewill. Its not as good as a zalman but its more than enough for a Phenom.

What PSU are you using, if you don't mind me asking.

spajdr
06-17-08, 07:39 AM
Think i hit 18000+ mark soon :)
http://img148.imageshack.us/img148/1261/72514752500qb2.gif

lee63
06-17-08, 10:15 AM
#3 in step up queue (lee63)(lee63)(lee63)(nana2)(nana2)(nana2)

Destroy
06-17-08, 11:38 AM
So like how many watts of heat is this crazy thing putting out when gaming? :nuts:

i know this isnt fair since I've had mine for like 50 days now but... Mine are all engineering/reference samples.


GTX 260 3 way SLI Q6600.


http://chrisray.soterial.com/chrisraymisc/Q6600rig.jpg

GTX 280 SLI 9600 Phenom Rig

Monolyth
06-17-08, 11:57 AM
Just ordered reg EVGA from NewEgg. Overnight ftw. :)

DHP
06-17-08, 12:20 PM
http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2008/06/17/1213719475-460.jpg

http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2008/06/17/1213719534-140.jpg

http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2008/06/17/1213719555-760.jpg

:cool:

Can anyone tell me which program to use to overclock them? :) Can't get Rivatuner to work.

DHP
06-17-08, 01:15 PM
Nice upgrade there DHP! :D



Rivatuner should work for OCing the cards.It doesn't. :(

Well.. i'll look at that later. I'm gonna game!!! I had a 6200TC for 3 weeks, so. Seeya. :D

pingu2
06-17-08, 01:15 PM
just got mine installed (BFG OC) - no hassle so far!

runs very quiet at vista desktop - better than 8800gtx (or maybe its the new power supply)

I saw someone with a screenshot of EVGA precision running - but when precision starts now it tells me no recognised hardware.. any ideas?

camera batteries flat :(

http://farm4.static.flickr.com/3160/2587922366_708def87fb_d.jpg

DHP
06-17-08, 01:32 PM
http://i28.tinypic.com/2ij475.jpg

http://i25.tinypic.com/333dcv4.jpg

Dual Core E8400 @ 4GHz benches. Cards stock. I think these cards are bottlenecked like hell @ low reso's.

But I dont care. I play @ 1920x1200 + AA/AF.

pingu2
06-17-08, 01:34 PM
nm my question - i see that evga havent realised the new version of precision on the web yet:

http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=407919

DHP
06-17-08, 01:36 PM
Maybe someone with an EVGA GTX is willing to upload it? :clap:

ChrisRay
06-17-08, 01:49 PM
http://chrisray.soterial.com/chrisraymisc/phenomrig.jpg

Heres a better picture of the 280 SLI setup and the Phenom Rig. I have had great difficulty getting good lighting on this case.


So like how many watts of heat is this crazy thing putting out when gaming? :nuts:

I am using an ESA Toppower 1.1 Kilowatt PSU with 6 12v+ @ 20A. Max 960 Watts. Uses the same amount of power as my 8800GTX 3 Way SLI did, GTX 280 does use more in 3 way obviously

PeterJensen
06-18-08, 04:33 AM
ITS IN THE RIG NOW!!!

http://gpuz.techpowerup.com/08/06/18/4k0.png

http://gpuz.techpowerup.com/08/06/18/b2m.png

rap1d^
06-18-08, 04:47 AM
Mine also just arrived and now installed (nana2)

http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/Boxes-csmall.jpg (http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/Boxes-clagre.jpg)

http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/Internal3csmall.jpg (http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/Internal3clarge.jpg)

http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/Internal4csmall.jpg (http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/Internal4clarge.jpg)

http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/System1.jpg

Time to go play :)

PeterJensen
06-18-08, 05:04 AM
The XFX cards come with a nice little door sign - to hang on you door that says "GAMING DND" :D

Blacklash
06-18-08, 05:21 AM
Grats to those that have 'em installed. Hopefully, mine will be here tomorrow.

rap1d^
06-18-08, 05:45 AM
The XFX cards come with a nice little door sign - to hang on you door that says "GAMING DND" :D

http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/Door1.jpg

:)

PeterJensen
06-18-08, 05:49 AM
http://frasermcfarlane1.bulldoghome.com/pages/frasermcfarlane1_bulldoghome_com/Door1.jpg

:)

yea its nice - its on my front door right now! :D

ASUSEN7900GTX
06-18-08, 05:55 AM
damn these cards had to be so expensive well i wait they´ll drop inprice eventually

rap1d^
06-18-08, 06:00 AM
yea its nice - its on my front door right now! :D

I took that out the box and my Woman spotted it and just gave me that look, I subsequently placed it back in the box and put it away :nono:

PeterJensen
06-18-08, 06:01 AM
I took that out the box and my Woman spotted it and just gave me that look, I subsequently placed it back in the box and put it away :nono:

HAHAHAHA :captnkill:

pizzaguy
06-18-08, 10:10 AM
I took that out the box and my Woman spotted it and just gave me that look, I subsequently placed it back in the box and put it away :nono:



Why dont you place her in a box and put her away. :o

rap1d^
06-18-08, 10:14 AM
Why dont you place her in a box and put her away. :o

I think if I tried that it would be the end of me ;)