PDA

View Full Version : X-Fi Control Panel | Vista x64 Question


SLippe
08-21-08, 02:35 PM
Is this how my control panel should look in Vista x64 with my X-Fi Xtremegamer? I find it odd that I don't have Wave, Midi, etc. like I did in XP x86. Is this normal?

I'm using the latest drivers, CP and Alchemy.

http://www.nvnews.net/vbulletin/attachment.php?attachmentid=32771&stc=1&d=1219347282

einstein_314
08-21-08, 03:29 PM
That's what mine looks like (with my X-Fi Fatal1ty & Vista x64)

SLippe
08-21-08, 03:53 PM
That's what mine looks like (with my X-Fi Fatal1ty & Vista x64)

Okay, I wasn't sure. I guess there is less control in Vista. Oh well. Thanks, einstein.

Serrasalmus
08-21-08, 04:01 PM
ditto mine looks the same, is cms3d working for you guys also i thought it wasnt working with vista 64?

wollyka
08-21-08, 05:34 PM
Same here with my X-Fi Fatality (the 1st one that came with the Front Bay)