PDA

View Full Version : Punkbuster??? WTF


Frolick
08-22-08, 06:04 AM
I've bought BF2 and BF2142 updated them with patches and what not and updated punkbuster around five different ways but... punkbuster KEEPS kicking me...

i'm just asking for a solution that works (this isn't for me i've talked to quite alot of people who have the same problem

bob saget
08-22-08, 06:12 AM
i know what u mean, i have had problems with quake wars and cod4.
Just keep trying to update manually, and keep working on it.
The program they have on their site, if i use that, AND THEN RESTART, it works for me. Sometimes it doesnt work with that too though....
Just keep messing with it and try to find a combination that works.

nekrosoft13
08-22-08, 06:26 AM
punkbuster will kick you out if you have any programs running that mess with game exe or direct3d/opengl

even d3overwriter (spelling?) can cause it

nutcrackr
08-22-08, 06:50 AM
Also gamecam.

Frolick
08-22-08, 07:32 AM
Cheeers, i shall work on it till my fingers bleed!!! (ok not till they bleed, just until i get bord

Sowk
08-22-08, 07:48 AM
Stop putting cheat programs on... :)

Bearclaw
08-22-08, 08:11 AM
Don't be racist, Sowk.

wysiwyg
08-22-08, 09:34 AM
says he





















i'm just saying....

Unstable_Hero
08-22-08, 12:46 PM
must give punkbuster's exe, and bf2142's exe full admin rights in vista.

bob saget
08-22-08, 12:48 PM
Don't be racist, Sowk.

+1

XDanger
08-23-08, 10:55 AM
Is there a list of programs that PB doesn't like? I never managed to play on a PB server with Crysis, Not that I missed much.

bob saget
08-23-08, 12:47 PM
I know punkbuster would always kick me out of Quake Wars servers if i started my non-steam game through steam shortcut.