PDA

View Full Version : trackmania bug since forceware 177 xp 32 bit


quinxstar
10-06-08, 11:58 PM
hello

(sorry for my bad english)

i have just buy a geforce 9800 GX2 and i have trouble with trackmania.
i see the light across the walls and the dust are multicolor.
They are a post about that on the french forum of trackmania, the other persones who have the same probleme than me are SLI users.
The only solution who has found is to force the AFR2 mode in the driver for the Game Trackmaniaforever.exe.
But i'm not satisfied because the difference between the nvidia mode and the AFR2, i lose 30 % of FPS and some effects of game not work (color effect in MT).
I have tested a lot of beta drivers or not and the probleme comming since the R177.
The R177 i have good performance but have the light bug, the R175 bad performance but no light Bug.

Please help Me

a Trackmaniac junk.... Quinxstar

http://img204.imageshack.us/img204/6262/screen03su0.th.jpg (http://img204.imageshack.us/my.php?image=screen03su0.jpg)http://img204.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

VultureX
10-22-08, 04:10 PM
Hi, I am encoutering the same bug :)

I fixed it by changing the name of TmForever.exe to MassEffect.exe :)
This miraculously seems to fix a lot of errors in other games as well.
For example the slowdowns in Brothers in Arms Hell's Highway are also fixed by changing biahh.exe into MassEffect.exe!

Hope this helps.

quinxstar
10-27-08, 05:48 PM
Ty for help

that work great but this soluce is strange lol (nana2):captnkill: