PDA

View Full Version : Windows Vista SP2 RC released to general public


nekrosoft13
03-04-09, 07:59 AM
ISO
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=0A3D7A63-46AF-4E04-AC8C-91B8BC476450&displaylang=en

32bit
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=DCA54ECC-362A-4B4D-B62B-22780E839A7E

64bit
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=361D0CA3-4B2C-4F1C-8B3E-DE376FDB1DE8

IA64
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=9E77AE84-BB5A-4A3F-A481-68826B34C893


Please note that SP2 update updates both Vista and Server 2008

six_storm
03-04-09, 09:03 AM
When is the official SP2 going to be released? You guys can give this one a shot and see if it improves anything. :D

mailman2
03-04-09, 10:24 AM
ISO
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=0A3D7A63-46AF-4E04-AC8C-91B8BC476450&displaylang=en

32bit
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=DCA54ECC-362A-4B4D-B62B-22780E839A7E

64bit
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=361D0CA3-4B2C-4F1C-8B3E-DE376FDB1DE8

IA64
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=9E77AE84-BB5A-4A3F-A481-68826B34C893


Please note that SP2 update updates both Vista and Server 2008

What is the build number of this one after installed? I'm already running .286 on both my SP2 machines.

Also the problem with the integrated isos is that you cannot update the SP2 since you have to remove the previous one, installing from the integrated ISO wont let you update. I ran into this last week when I installed with RC 1 integrated and they updated to .286 SP2.

nekrosoft13
03-04-09, 10:33 AM
look at the size of iso: 1350.3 MB

it is only all versions of SP2 on single DVD to install from, not integrated ISO

mailman2
03-04-09, 12:27 PM
look at the size of iso: 1350.3 MB

it is only all versions of SP2 on single DVD to install from, not integrated ISO

Well thats still an issue regardless of what that file is.

What is the build of it once installed?

shilk
03-04-09, 01:08 PM
look at the size of iso: 1350.3 MB

it is only all versions of SP2 on single DVD to install from, not integrated ISO

Holy crap. :eek: That's huuuge.

mojoman0
03-04-09, 02:50 PM
thats because its the standalone with all the updates that you probably already have installed. The incremental SP2 is like 45 mb according to MS website.

shilk
03-04-09, 03:20 PM
Ah, makes sense. Scared me for a second, heh.

Just installed the 64-bit version for Vista and it reports as Build 6002: Service Pack 2, v. 286. :)

mailman2
03-04-09, 05:26 PM
Ah, makes sense. Scared me for a second, heh.

Just installed the 64-bit version for Vista and it reports as Build 6002: Service Pack 2, v. 286. :)


nice, I already have that then. It was leaked about a week ago. :)

ASUSEN7900GTX
03-05-09, 01:24 AM
mine says v.275 ?
http://img300.imageshack.us/img300/9524/vidstasp2.th.jpg (http://img300.imageshack.us/my.php?image=vidstasp2.jpg)

shilk
03-05-09, 01:45 AM
That's weird. :| Did you install anything else prior to this release?

mailman2
03-05-09, 08:36 AM
mine says v.275 ?
http://img300.imageshack.us/img300/9524/vidstasp2.th.jpg (http://img300.imageshack.us/my.php?image=vidstasp2.jpg)

Thats the previous SP2 beta. .286 is the new one. Make sure you go in and uninstall the SP, then reinstall this one, here is what mine looks like.

http://img26.imageshack.us/img26/4113/capture2252009105314pm3.jpg

Dirthead
03-05-09, 11:43 AM
I have SP 2 v.113 ....

From the download link posted above and i had that installed...

HOW??

nekrosoft13
03-05-09, 01:27 PM
more info here

http://technet.microsoft.com/en-us/windows/dd262148.aspx

7oPd4wG
03-05-09, 01:40 PM
mine also is reporting v.113 as well on vista 64 ultimate???? just downloaded it this morning

Dirthead
03-05-09, 01:58 PM
more info here

http://technet.microsoft.com/en-us/windows/dd262148.aspx

Call me dumb but that did not seem to help me any, I only have One Service Pack installed and it the one in this link..

7oPd4wG
03-05-09, 04:37 PM
I uninstalled the sp2 redownloaded it and still get version .113??? Must be a bad link I tryed all 64bit links and they all download the same version.

ViN86
03-05-09, 07:38 PM
I uninstalled the sp2 redownloaded it and still get version .113??? Must be a bad link I tryed all 64bit links and they all download the same version.

that's why im waiting for the release...

nekrosoft13
03-05-09, 09:16 PM
i have the SP2 RC installed on two machines, really no huge differences.

Airbrushkid
03-06-09, 12:42 AM
It's still a Beta so I'll wait.

ASUSEN7900GTX
03-06-09, 01:15 AM
what might this be a newer version it is for 32-bit but still
Build 6002.16670 ?