PDA

View Full Version : ABIT nf7-s and barton 2500....help?


silence
06-11-03, 02:18 AM
lo guys,i finally got my upgrade, so my specs are :
abit nf7-s, barton 2500, 2 x 512 ddr 333 twinmos, enermax 350W PSU, IBM deskstar 40Gb....gfx are still gf2 GTS (should get 9500 pro next week).

first thing....when i plug all in....it showed AMD 2500, but also said it's running @ 1100, so i looked in BIOS and saw it's 100x11, which i changed to 166x11, which is right speed for that one (i think).

it says my mobo is revision 2.0 and i specifically asked for it, but in manual only AMD CPUs are at speed grades that are not Barton's.

so what i am asking is....how can i be sure it's rev 2.0 and i need advice how to flash BIOS and install new one, cause i wanna this baby to work smoooth like silk :D :D

volt
06-11-03, 02:47 AM
Once you see "Rev. 2" on your PCB you definetly have one :)

silence
06-11-03, 02:50 AM
heh...damn,now i need to wait till i come home from work ;)

thnx

volt
06-11-03, 03:12 AM
I don't remember if mine included Bartons in the manual either. Will let you know :)

silence
06-11-03, 04:58 AM
heh...i called a friend to go to my house and bring my comp to work, so we can do it here....i have a guy that worked in small comp shop, putting together comps, so he'll help....

can't wait to get everything working .....i know how good it is,cause here on work i have 2100+ on nforce2 :)

|JuiceZ|
06-12-03, 09:01 AM
Originally posted by volt
I don't remember if mine included Bartons in the manual either. Will let you know :)

Yea they haven't really updated the manual since putting out the rev2, would be a waste of money anyways since a majority of the info is still fairly accurate.

silence
06-13-03, 02:14 AM
well...friend that was supposed to bring it here to work...had accident, so i'll have nice gathering this weekend.....

i'll post what we did.....