PDA

View Full Version : For Trade


wshadow
06-29-09, 01:31 AM
I have a Corsair Value Select 512mb ddr2/533.(VS512MB533D2)
Tested and works great. (upgraded my mother in law to 2gb)

I want to trade it for some ddr1.
(my wife wants another 512mb)

ebay= whisperingshadow

SLippe
06-29-09, 02:36 AM
All I have is a single stick of DDR 400 512MB. If you want it, you can have it.

wshadow
06-29-09, 11:24 PM
Thanks Slippe:)

wshadow
07-22-09, 12:58 AM
Anyone know how to get a hold of Slippe?

Smee
07-22-09, 02:17 AM
lol, thee ole "you can have it, then bolt" maneuver.

Now you know why he answers to Slippe. :captnkill:

wshadow
07-22-09, 09:05 PM
Naw, I know he is good for the trade, i just havent recieved my ram yet and sent his already. I want to make sure he didnt die or something:P
lol, thee ole "you can have it, then bolt" maneuver.

Now you know why he answers to Slippe. :captnkill:

lee63
07-23-09, 12:24 AM
He hasn't posted since the 10th....must be on vacation or something.

wshadow
08-22-09, 12:47 AM
I still havent heard from Slippe or got my ram...Anyone know if he died or something cause I know he is legit...

CaptNKILL
08-22-09, 11:43 PM
Very strange that he's been gone this long.