PDA

View Full Version : I have a basic PSU question


XDanger
07-29-09, 02:55 PM
the pci-e leads are on +12v rail 3 and 4 which are 25A

Do I need to use a 6-pin plug from each of rails 3 and 4 to get the right amount of amps into my graphics card?

mullet
07-29-09, 04:36 PM
yeah do that.

bob saget
07-29-09, 04:44 PM
I am not sure if this is what you mean, but yea, separate cables.

XDanger
07-29-09, 05:00 PM
Thanks

Sazar
07-29-09, 05:05 PM
Yes.

XDanger
07-30-09, 07:48 AM
Thanks

mullet
07-30-09, 08:30 AM
Yes.

bob saget
07-30-09, 12:24 PM
retards :lol:

betterdan
07-30-09, 09:59 PM
Yes.