PDA

View Full Version : 360 settings


trivium nate
09-21-10, 05:52 PM
okay for bet graphics quality what should my 360 settings be? its hooked up to my pc via HDMI, this is my Tv.
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5472013&Sku=V25-3259

http://www.vizio.com/va320m.html?SID=07kqen65u0tt4uh2bgnei1oo60

so far my settings are, go to console settings then display:
HDTV settings-1080p
reference levels-(idk what to put this to) its on intermediate
hdmi color space-(idk what to put this to) its on ycbcr709

any help would be appreciated thanks!

|MaguS|
09-21-10, 06:01 PM
There are no settings for the system, you can only calibrate your TV to provide you a better picture by sharpness and color.

trivium nate
09-21-10, 06:40 PM
oh

ViN86
09-21-10, 07:51 PM
Yea consoles aren't customizable like PC's. There's benefits and drawbacks to that.

trivium nate
09-21-10, 08:46 PM
didn't really think so but it was worth a shot