PDA

View Full Version : How far do u overclock ur FX5900/5900 Ultra


ringu61
07-31-03, 06:49 AM
Currently my Leadtek FX5900 at 510/985

Anyone here rich 1GHz on memory?
I was unable to set frequency on 1GHz or anything above 988 coz when I test and apply above 988MHz it will jump back to wat I have now.

PS: the reason I set my Memory on 985 now is because the number look better =.="

khafan
07-31-03, 11:31 AM
Sorry for off topic, I saw that you use kingmax DDR333 @ 380 mhz.
Are those rams stable at 380 mhz ? what Dimm voltage do you use ? because I have 2 x 256 kingmax DDR 400 and they are not stable @ 370 mhz with 2.7 V. Dimm voltage.

ringu61
07-31-03, 12:21 PM
yeah very stable at 190MHz on my DDR333 Kingmax
my voltage for RAM is 2.85v
DDR400 kingmax at 170MHz not stable?! DDR400 is built for running at 200MHz as far as I know =.="

Uttar
07-31-03, 12:23 PM
I got the same card as you, Ringu61, and I didn't have quite as much luck for the memory :(
Reference is 850Mhz, best I got is 869Mhz...
Overall, 502/869 ain't bad, though.


Uttar

ringu61
07-31-03, 12:25 PM
I think All leadtek FX5900 is using Memory timing at 2.2n on their board. same as used on FX5900 Ultra.

My leadtek FX5900 uses reference cooling but not the TwinTurbo cooling fans as shown on Leadtek websites. I think it depends on where u live. I am Taiwanese study in NZ now :)

Uttar I think u should be able to get over 900 since all leadtek FX5900 memory is 2.2n. U can run at 909+ without problem since it's 2.2n

volt
07-31-03, 01:01 PM
ringu61: shorten your signature.

ringu61
07-31-03, 01:04 PM
You are off topic :D