PDA

View Full Version : Does anybody no how to get Need For Speed Porsche to work


john19055
08-04-03, 04:28 PM
I no it's a old game but I like playing it,I have Windows XP and DX9b install.

nin_fragile14
08-04-03, 08:57 PM
Delete the gimme.dll file.

saturnotaku
08-04-03, 11:38 PM
Originally posted by john19055
I no it's a old game but I like playing it,I have Windows XP and DX9b install.

Works just fine on XP for me. It was Windows 2000 where I had to do a lot of work to get Porsche to run.

spaceigg
08-07-03, 01:09 AM
Originally posted by nin_fragile14
Delete the gimme.dll file.

that didnt work for me, but i think i now what the problem is though. I had PU installed before on a Fat32 partition, and it ran ok there, but when i got rid of that partition and installed PU on NTFS it will crash to desktop after the video. so i guess a radical solution would be making a FAT32 partition on your disk.

saturnotaku
08-07-03, 08:15 AM
You shouldn't need to do that. What worked in Windows 2000 for me (and theoretically it should work in XP) was deleting the gimme.dll file as nin suggested and then downloading a no-cd crack. It worked perfectly after that.

spaceigg
08-07-03, 02:57 PM
welll i am on xp and that didnt work for me. bummer!