PDA

View Full Version : 10-02-02 Ut2003 & Nolf2


cricket
09-29-02, 11:11 PM
UT2003 AND NOLF2 ARE SUPPOSE TO BE ON SHELFS OCTOBER 2,2002.............LETS HOPE THERE ARE NO DELAYS.

thcdru2k
09-29-02, 11:15 PM
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=2314

it seems as if ut2003 is already on some shelves :)

SavagePaladin
09-30-02, 03:30 AM
yes it is....its also on the way to me :)
NOLF 2 should get to me the day after.

skipparoo
09-30-02, 05:22 PM
NOLF2 is going to kick!

-Skippy

Nephilim
10-01-02, 02:30 PM
UT2K3 does kick....I just picked it up about 2.5 hours ago.....

hehehe

MikeC
10-02-02, 12:10 AM
Originally posted by Nephilim
UT2K3 does kick....I just picked it up about 2.5 hours ago.....

hehehe

Any comments about the high quality textures that weren't included in the demo (but are in the full version)?

PCarr78
10-02-02, 12:13 AM
Errrm?

They make my GF2 choke and gag?

Nephilim
10-02-02, 12:15 AM
Originally posted by MikeC


Any comments about the high quality textures that weren't included in the demo (but are in the full version)?

They are eye-bleedingly good

Spectral
10-02-02, 12:19 AM
Very nice, but you better have a buttload of ram if you want to play it online without jerky texture swapping.

PCarr78
10-02-02, 12:38 AM
Video or System ram, dude?

PCarr78
10-02-02, 12:39 AM
Or how about pelvic ram....ming :D :p

StealthHawk
10-02-02, 01:24 AM
Originally posted by [Corporal Dan]
Video or System ram, dude?

people seem to be saying that you want more than 256MB of system RAM

SavagePaladin
10-02-02, 09:05 AM
well, I seem to be saying system RAM. I don't have any idea if >64 megs of vid mem would help....I'm just not that special.
It only affects me on really large levels.

Spectral
10-02-02, 12:15 PM
System Ram.. I only have 256, and its a jerky mess.. Takes me twice as long to load into a level as the rest of the people, and lots of texture swapping.

MajBlunder
10-02-02, 08:13 PM
Just got NOLF2 today, and its a beautiful thing to see, was never really infavor of the LITHTECH engine but they seem to have done it some justice here.
I went through the setup options and there is an option to test your current configuration, which i did, and it recomends me to turn up the details in the game, only problem is, EVERYTHING IS MAXED!!. yup every available option is at the highest setting or on and it still says I should turn it up more, for those of you that are going to ask what I have it running at, 1600x1200x32, highest textures, all effects on, NO V-sync,(has an option in the game) triple buffering, Ansiotropic filtering(also setting ingame) Enviroment Mapping,Polygrid Fresnel(makes the water shine and more realistic) polygrid BumpMapping and full shadows.
Powered by a XP1800, 512 pc2100 and GF4 4400(30.82 drivers)
WinXP(no sp1)

Still playing the first mission in SP, only found 1 server in MP and the ping to it was 15,000 something.
Anyway, so far I like it but to early really to tell, something I noticed and like is that you can build up your charactor by gathering intelligence, gives ya little RPG kinda thing.

I grab some screenshots and postem later.

SavagePaladin
10-03-02, 05:39 AM
It's coming to me today! Yay :)