PDA

View Full Version : oni keeps crahsing


mbeeston
02-07-04, 04:22 AM
i have a 5800 and oni keeps crashing after the opening movie... little help? =/

saturnotaku
02-07-04, 08:37 AM
Discussion of this issue (http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/Forum1/HTML/003643.html).

It sucks because the game won't run at all on the GeForce FX with recent drivers. It works fine on a 9800 Pro with drivers prior to Catalyst 3.10.

Time to bombard Take 2 with tech support e-mails in hopes they patch the game.

mbeeston
02-07-04, 08:54 AM
damn.. so putting my 9800 back in wouldn't help either...:(

why not just put the old opengl file in the oni dir as it loads that one first... umm.. can't remember how too expand dl_ files =/

Githss
11-27-06, 08:55 PM
Uhh, change the "dl_" extension to "dll" and that's it.

nekrosoft13
11-27-06, 11:27 PM
Discussion of this issue (http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/Forum1/HTML/003643.html).

It sucks because the game won't run at all on the GeForce FX with recent drivers. It works fine on a 9800 Pro with drivers prior to Catalyst 3.10.

Time to bombard Take 2 with tech support e-mails in hopes they patch the game.

reading that post seems the problem is to many opengl extensions.

with nHancer you can limit opengl extensions, you just have to find the magic number. and it will work

crainger
11-27-06, 11:45 PM
Uhh, change the "dl_" extension to "dll" and that's it.

We all realize this is a 2 year old thread?

saturnotaku
11-28-06, 05:12 AM
We all realize this is a 2 year old thread?

Apparently they don't.