PDA

View Full Version : Anyone got the Ruby demo up & running?


MontoyaSG
05-04-04, 08:52 PM
:d

SH64
05-04-04, 09:18 PM
I downloaded a file said to be the demo & it was corrupted .

i'll d/l the executable from ATI's site & report back .

eesa
05-04-04, 09:24 PM
it's classic ati cheesiness *cough* I mean coolness :cool: :)

edit: actually are we talking about the same demo here? Maybe not...

Snarfy
05-04-04, 10:27 PM
I watched it, was pretty kewl.

Ruby is way hotter than Nalu, imho.


The fish smell and the question "where do her womanly parts go?!?" always turns me off

flakjacket
05-04-04, 10:31 PM
I've seen the fish lady video, anyone have a link for the Ruby?

Skynet
05-04-04, 10:36 PM
Not hard to figure out, ATi DOES have a website ya know. :bash: :)

http://www.ati.com/developer/demos/rx800.html

EXE, mpeg and quicktime version there too.

ntxawg
05-04-04, 10:52 PM
I watched it, was pretty kewl.

Ruby is way hotter than Nalu, imho.


The fish smell and the question "where do her womanly parts go?!?" always turns me off


really? the, they are both polygon girls is kind of a turn off for me but what ever floats your boat eh?

MontoyaSG
05-05-04, 04:24 AM
can't get it running on any card
looks like ati intentionally set it to work on the X800 ONLY

ChrisRay
05-05-04, 04:25 AM
can't get it running on any card
looks like ati intentionally set it to work on the X800 ONLY

Perhaps with 3danalyze and an X800 Device ID it can still be ran.

Snarfy
05-05-04, 04:32 AM
Perhaps with 3danalyze and an X800 Device ID it can still be ran.

can't get it running on any card
looks like ati intentionally set it to work on the X800 ONLY

it ran on a 9800xt, p4 2.26ghz machine, winxp, cats 4.4, using the ati video program