PDA

View Full Version : Just got my evga 6800ULTRA


Pages : [1] 2

Jarred
07-01-04, 04:01 PM
GOnna pop it open and throw it in, do some benchies...

I just love that new GPU smell :)

ARGG! gotta finish rendering something first, it will be a while....

DSC
07-01-04, 04:08 PM
Jarred, can you test the rendering capabilities of the 6800U? Should be interesting to see what this baby can do. :D

Jarred
07-01-04, 04:11 PM
Jarred, can you test the rendering capabilities of the 6800U? Should be interesting to see what this baby can do. :D

what kind of rendering? most 3dapps don't utilize the GPU.

DSC
07-01-04, 04:20 PM
Damn..... :(

Jarred
07-01-04, 04:29 PM
ALthough, I'm wondering about the PS requirments, I've got a 500w power supply although it says

"Requires two available hard disk drive power connectors (whats the diff between hard disk and normal?) from power supply that are connected to nothing else in the system."

so, I can't have the two connected dasiy'd to each other?

I think I've got the juice, I jsut don't have that many available connectors...

anyone here dasiy them?

Clay
07-01-04, 04:34 PM
One of the molexes is labeled "1" IIRC, it is the primary connector, the other is for stability/oc'ing....so, seems like trend is for people to have a single "drop" going to that but the second molex could be split to a HD, CD drive, etc

And no, there's no diff in the drops coming from the PSU...well, some newer PSUs have a "FAN ONLY" 4-wide molex connector but only contains 2 wires..don't use one of those if you have 'em :D

Good luck!

Jarred
07-01-04, 04:36 PM
alright I'll give it a shot, thanx a bunch dude.

Clay
07-01-04, 04:39 PM
Np :)

Jarred
07-01-04, 05:39 PM
well I just fried my HD ...

turned it on, smelled sometihng burning, HD makes funny noises now, bios screen comes up with "pri master HDD error"

Riptide
07-01-04, 05:40 PM
Ouch!

Dude, why did you get the X800Pro anyway if you had a 6800U on the way? Couldn't wait? :D

Jarred
07-01-04, 05:41 PM
Ouch!

Dude, why did you get the X800Pro anyway if you had a 6800U on the way? Couldn't wait? :D

that and my wife could use a better GPU. I'm off to buy another HD....

Nandro
07-01-04, 05:43 PM
Man, that sucks. What do you think fried it? What does IIRC mean?

fivefeet8
07-01-04, 05:45 PM
IIRC = If I Recall Correctly

ChrisRay
07-01-04, 05:47 PM
that and my wife could use a better GPU. I'm off to buy another HD....


Send that X800Pro onto me. I'll be sure to send your wife a nice shiny fx 5900! only slightly used :ORDER:

schuey74
07-01-04, 05:49 PM
Man, that sucks. What do you think fried it?
The ATI driver remnants he left on it when he put in the 6800U. :angel:

Clay
07-01-04, 05:49 PM
that and my wife could use a better GPU. I'm off to buy another HD....
Can you describe what you did?

Headbust
07-01-04, 05:52 PM
well I just fried my HD ...

turned it on, smelled sometihng burning, HD makes funny noises now, bios screen comes up with "pri master HDD error"
:retard:

Jarred
07-01-04, 06:37 PM
Can you describe what you did?

well the evga card came with an adapter that was suppost to specifcly go to the CDrom and HD,

well, my CD rom and HD didn't like it, as they are both fried now, when i turned the machine on, in hung at the bois screen forever, I thought, maybe something wasn't getting enough power, but then I smelled sometihng burning, I quickly shut it off and tried to locate where the smell was comming from, at first I thought is was the PS, but, when I unplugged the 6800 and just plugged in the HD, it started making funny noises for a few seconds, then a screen came up that said HDD error.

so, now I jsut realized that my cd rom fried as well, because the boot device isn't working properly, and I can smell the reamains of something burning next the the cdrom....

ARRRG!!!

Squidly
07-01-04, 06:41 PM
maybe the leads are wired wrong in on your daisy connector. Sux man.

Riptide
07-01-04, 06:44 PM
Yeah what a PITA. Does your wife play games?? How about head to head Homeworld?? :)

Jarred
07-01-04, 07:01 PM
Yeah what a PITA. Does your wife play games?? How about head to head Homeworld?? :)

she plays games sometimes, but not homeworld, I'll take most anybody on in Homeworld2... I did lots of spankin on-line at that game... :)

so I got the HD formatting, gonna be a while, gotta install windows and all... but yeah, fried both my CD rom and my HD,

Riptide
07-01-04, 07:02 PM
Heh, you got your work cut out for you. See you in about 5 hours lol. ;)

It's cool your lady plays games. Not many do... Mine likes to go fishing with me, so I'm happy. :)

kahloq
07-01-04, 07:48 PM
The only games my wife likes to play are like solitaire and such. I keep trying to get her to play other things, but well what can ya do :) I still keep her system pretty up to date, not necessarily the fastest on the block, but still a decent game pc.(1.7 p4/768 MB rambus/ fx5700Ultra.......<---the vid card thats in mine, which is soon to be replaced by 6800U)

Jarred
07-01-04, 09:20 PM
ALright, I finally got this up and going, what a mess, but one thing, I can't get my computer to recognize nvidia 56.72 drivers!!? ?

so, I think I'm running 54. something.

zoomy942
07-01-04, 09:25 PM
tyr osme of the 61 series drivers