PDA

View Full Version : Wow


mczern
07-09-04, 02:59 PM
This has been the first time I have ever been able to run antialiasing and antisoptoric filtering on any level without seeing umplayable framerates. My GT just arrived yesterday and it installed fairly well, and it blazes on Farcry with everything to the max, Dark Ages of Camelot has no lag whatsoever with AF/AA set to 4 and it looks amazing. 3dmark03 is around 11000~ at stock speeds and 3dmark01 is about 19000~. For anyone looking into the GT/Ultra's this is one great deal on any end.

wEEt
07-09-04, 03:02 PM
Congrats, Dude. My GT rockz aswell but I have this strage FarCry-Bug so I can't play it :(

SH64
07-09-04, 03:54 PM
My max playable framerate on FC is @ 1024x768 ,4xAA,4xAF :( (using 9800XT)

i can play CoD @ 1280x1024 ,4xAA,8xAF though :p (using 5950)

wEEt
07-09-04, 04:06 PM
I'm playing CoD 1280x960, 4xAA + 16xAF (MP) @ 120 fps :)

But I'm not getting rid of this f*cking bug in FarCry. That's so ridiculous. Every game runs extremely fine with max. quality settings and AA+AF. BUT FARCRY DOESN'T EVEN RUN SMOOTLY WITH NONE OF THESE SETTINGS ACTIVATED. AHHHHHH! :(

SH64
07-09-04, 04:16 PM
But I'm not getting rid of this f*cking bug in FarCry. That's so ridiculous. Every game runs extremely fine with max. quality settings and AA+AF. BUT FARCRY DOESN'T EVEN RUN SMOOTLY WITH NONE OF THESE SETTINGS ACTIVATED. AHHHHHH! :(

Sounds to be a driver/software problem ... you need to check other threads thats talked about this subject .

Pantherman
07-09-04, 04:17 PM
I got my GT last week. It's a great card if you have the CPU horsepower to run it. Unfortunately, I don't. My PS is also a little wimpy. I can play any game great except Comanche 4 and BF: 1942, Vietnam. I get graphical glitches in those games and in 3DMark 2001 SE. Other than that, it's great. I can only pull about 10410 on 3DMark 2003 but that's due to this antiquated CPU.

jbirney
07-09-04, 04:20 PM
mczern ,
Sweet news now enjoy the goodness!!!