PDA

View Full Version : My PNY 6800 GT - need some help


DoItForTheKids
07-14-04, 07:15 PM
http://server6.uploadit.org/files/clapback-whatisthis.JPG

i get this, and some textures in far cry are also showing up white but i heard that can be cured with a patch?

i uninstalled my old ATi drivers and then used driver cleaner - should i reformat for best compatibility or am i just doing something wrong?

sonyman
07-14-04, 07:16 PM
Try reformatting, and then install the 61.72 WHQL drivers. Something may be messed up driver-wise.

Scott

LiquidX
07-14-04, 09:45 PM
Do a fomat as a last resort. What drivers are those? Try the latest off of Nvidia's site or the beta's of Guru. If both give the same affect try one more of Nvidia (before the listed latest) and if the same problem occurs reformat with the latest.

DoItForTheKids
07-14-04, 09:57 PM
61.71s

burningrave101
07-14-04, 10:05 PM
Make sure your using the latest patch for all games you run.

If your running Far Cry 1.0 it doesn't support the NV40's so your going to get a ton of models with no texture. The Far Cry 1.1 patch adds support for the NV40's and these issues will go away.

Carbon Unit
07-14-04, 11:14 PM
Maybe its me but it seems the only people having problems are those who are upgrading from ATI cards the the GeForce 6?

Ruined
07-14-04, 11:22 PM
Maybe its me but it seems the only people having problems are those who are upgrading from ATI cards the the GeForce 6?

ATI must leave some nasties in the registry and elsewhere that driver cleaner 3 doesn't pick up.

Carbon Unit
07-14-04, 11:32 PM
Best to do a reformat

burningrave101
07-14-04, 11:48 PM
All he needs to do is run Driver Cleaner and Cab Cleaner in Safe Mode.

I'm almost positive the issues he's experiencing are just because the games he is playing are NOT patched for the NV40's. I tried playing Far Cry 1.0 when i first got my GT and all the rocks and buildings and spots on the ground was missing texture. I installed the 1.1 patch which adds support for the NV40's and all was well.