PDA

View Full Version : HAHA ATX PSU on POS HP


jAkUp
08-16-04, 10:25 PM
Confusing title huh? :retard:

Anyways, check out this mod:
http://www.ocia.net/articles/hpmod/hpmod.shtml

LMAO!
:ORDER:

-=DVS=-
08-16-04, 10:52 PM
:rofl come on that a Micro ATX box you can't fit regular Power Supply , those guys are :retard: s :rolleyes: peronaly id use that shotgun on any HP/Dell/Gateway ect .:D

CaptNKILL
08-17-04, 12:38 AM
:rofl come on that a Micro ATX box you can't fit regular Power Supply , those guys are :retard: s :rolleyes: peronaly id use that shotgun on any HP/Dell/Gateway ect .:D
Uhh.. its a joke... and it works... how are they retards? :ORDER:

Personally, i like to see that someone beat the $200 power supply BS that companies like HP do waaay too often :nanahump:

Smokey
08-17-04, 07:49 AM
(spit)

That's great (rofl2)

Mullins1060
08-17-04, 09:04 AM
lol talk about original :D

stncttr908
08-17-04, 11:17 AM
I'd be afraid of that guy.

Riptide
08-17-04, 11:41 AM
Well at least it works again right? A successful "mod". :)

Gator
08-20-04, 07:05 AM
ROFL!!! That's a good one. I'm reading the article, look at the pic and think "a shotgun?!... oh this should be good!"

Actually I'm a little disappointed they didn't use the shotgun, but I guess the ducttape made for a funnier punchline :D