PDA

View Full Version : Best 875p Intel mobo you've used?


v3rninate
09-04-04, 12:11 AM
What's the recommendations for the best 875p mobo from everyone on here?

I'm thinking about the abit IC7-MAX2 but I dunno, I had the uGuru K7 mobo....HATE uGuru...messed up my system. This board doesn't have it (thank God) but I don't know what real world experiences people have had and recommendations would be greatly appreciated!

ANYthing you wanna post about those Intel Chipset mobos would be awesome!

THANKS! (mag)

jAkUp
09-04-04, 12:24 AM
Abit IC7 Max3, best mobo on the planet. name another board that has active cooling on mosfets?? sweeet ;)

wshadow
09-04-04, 01:33 AM
gigabyte 8ik1100 :) 875 and only $140 retail

ynnek
09-04-04, 01:53 AM
my dell's 8300 mb.. hahahaha.. well it is the best 875 I used... the only one.. :(

PaiN
09-04-04, 07:43 AM
I've used a ton of P4 i865/875 boards.....and hands down the Best of the best is the Abit IC7-Max3.....
I does have a Vtt issue which limits your Vdimm to 2.8v, without a mod....but other than that its fast, stable and a boss OCer

randsom
09-04-04, 12:59 PM
I've used a ton of P4 i865/875 boards.....and hands down the Best of the best is the Abit IC7-Max3.....
I does have a Vtt issue which limits your Vdimm to 2.8v, without a mod....but other than that its fast, stable and a boss OCer

agreed 100 percent.

see my sig, this is on a max3

Sazar
09-04-04, 01:00 PM
another vote for the abit :)

Eltigre88
09-04-04, 01:09 PM
Asus P4C800-E Deluxe. Period. (mag)
I'm with mcfragger on this one!!

Bill The Cat
09-04-04, 01:27 PM
Intel 875PE if you want stability; those boards win hands down.

RealLifePixelShader
11-03-04, 07:38 AM
Gigabyte 8ik1100 Rocks

Riptide
11-03-04, 09:19 AM
Another vote here for the P4C800-E.

v3rninate
11-03-04, 01:22 PM
Well I guess if you haven't figured it out already, I have the Asus P4C800-E, it's a great board, and I could O/C this prescott pretty decently. I ran into a problem when I o/c'd my computer, I set the PCI/AGP lock on 66.6/33.3 and then oc'd but my 6800gt would not handle the o/c for some reason. I think the lock either doesn't work or my beta drivers are sucking it up big time 66.70's.

Basically I tried o/c my card after booted onto o/c'd system and 400/1100 which normally worked fine would all of a sudden say "overclocking failed" message in coolbits.

Bahh... :retard: