PDA

View Full Version : Soldering a second molex for GT?


ricercar
09-12-04, 02:36 AM
So most of the GTs I see have PCB solder pads for the second molex. Has anyone done the deed yet, and added the second power connector to their GT?

jAkUp
09-12-04, 03:14 AM
hmmm interesting idea, not sure if you would need a different bios to "activate" the second molex

Warden13
09-12-04, 08:17 AM
I really doubt that it's needed if you have a good PSU. My Fotron 530 is able to run the system in my sig and it is truly 100% stable (Prime, 3DMark, games, rthdribl, etc...) I doubt that adding a second molex to the card would make a difference.

Warden

shuttleteam
09-12-04, 08:23 AM
It will not work.

There are other components missing on the board that are necessary.

Do *NOT* attempt this! You have been warned!

Cheers!

r2d2d3d4d5
09-12-04, 09:12 AM
It will not work.

There are other components missing on the board that are necessary.

Do *NOT* attempt this! You have been warned!

Cheers!

What makes you so sure?

shuttleteam
09-12-04, 09:42 AM
I have both boards and have examined them on a trace and component basis. Being an EE with 16 years experience also helps. :)

Cheers!