PDA

View Full Version : Is my friends 6800 moddable?


jAkUp
10-04-04, 11:00 PM
This is what he sent me....

http://img32.exs.cx/img32/3940/untitled759.jpg

I notice that it doesn't list the pipelines/vertex... etc. Am I missing something? This is his card:

http://www.gainwardusa.com/products/vga_2100dt_1slot.htm

bkswaney
10-04-04, 11:12 PM
Dang.... it sure does not have it listed.
Weird. :retard: :bs:

Maybe gainward needs a good :spank:

jAkUp
10-04-04, 11:13 PM
ok.. on the main menu it says...

NV40 6800 12x1,5vp

ok I figured out where to change it... we're gonna give it a shot :)

Is this where you change the pipelines? I'm having a hard time figuring this out since I'm trying to show him on the phone..hehe

http://img39.exs.cx/img39/3340/untitled689.jpg

Subtestube
10-04-04, 11:21 PM
Good. Just try it out. As for "Why doesn't it show it?" - that's something Unwinder did in this version to make it MORE clear to people who don't know what's going on. Notice the line that says "SW Masked Units: None" - that's the line that's replaced the old current soft config line (which I can't remember the actual name of. Dang).

ihiktacos
10-04-04, 11:24 PM
Yup, just enable the disabled pipeline and vertex by clicking on the left of them. It will have to reboot and you can run some benchmarks. If it all works, no artifacts should appear and in 3dmark03, your multi-texturing fill rate should increase dramatically (as well as you total score of course)

GL

jAkUp
10-04-04, 11:38 PM
Success!!!! I think.... Check it out!!!! He's gonna test for artifacts now.....

http://img64.exs.cx/img64/9629/untitled538.jpg

Omega53
10-04-04, 11:40 PM
sweet goodluck :)