PDA

View Full Version : What is this...?


bendedavis
10-13-04, 01:58 PM
http://img59.exs.cx/img59/5922/PCIx0.th.jpg (http://img59.exs.cx/my.php?loc=img59&image=PCIx0.jpg)

It says PCIx0, shouldn't that say AGP...

Ruined
10-13-04, 01:59 PM
Looks like you need to update your motherboard drivers.

bendedavis
10-13-04, 02:01 PM
Yeah my card does run quite slow in the demos. It runs prince of persia okay, and Doom3 is unplayable.

bendedavis
10-13-04, 02:01 PM
Motherboard drivers.....do you mean BIOS?

GlowStick
10-13-04, 02:17 PM
No, if your useing a VIA motherboard then use the Hyperion Drivers from http://www.ViaArena.com

If your motherboard is an Nvidia based motherboard then get the correct drivers from http://www.Nvidia.com

If you dont know what motherboard you have, just use the drivers off the CD that should of came with the motherboard.

bendedavis
10-13-04, 02:25 PM
Wow, that fixed that. Now shows AGP 8X. But no video on the pirate ship demo. hmmm. I'm gonna try CS: Source real quick. Hope this is the fix I've been looking for.

bendedavis
10-13-04, 02:57 PM
nope only made things worse

Omega53
10-13-04, 03:00 PM
nope only made things worse

Uninstall your videocard drivers, Uninstall the mobo drivers. Now reinstall your mobo drivers first, then install your videocard drivers. Always do it in that order. Also, give the 65.73 drivers a try, Ive found them to be the most reliable drivers so far.

bendedavis
10-13-04, 03:07 PM
I'm using an ASRock K7V88, it sux
It's a VIA KT880 board though

Pandora's Box
10-13-04, 03:10 PM
if your running win xp grab these:

http://www.viaarena.com/downloads/drivers/4in1/via_hyperion%204%20in%201_v453v.zip