PDA

View Full Version : How To Test if Half-Life 2 Will Run On Your PC


Pages : [1] 2 3

jAkUp
11-06-04, 11:37 PM
Click on the link below:
http://ccon.futuremark.com/gameadvisor/service/advisor.jsp

Type "Half Life 2" Into the search bar...

Click "Will it run on my computer?"

Muahahahaha
http://img123.exs.cx/img123/6974/untitled59.jpg

GlowStick
11-06-04, 11:43 PM
Cool, i got the exactly same bar as you :x

Edge
11-07-04, 12:10 AM
Damn, half-way inbetween minimum PC and recommended PC...I feel sad now.

Cruel_Logic
11-07-04, 12:42 AM
http://www.nvnews.net/vbulletin/attachment.php?attachmentid=8545&stc=1


How do you get perfect? I even have the "ati recommended" biased points :bleh:

kev13dd
11-07-04, 01:54 AM
Evil thing, so picky. It recommends a P4 2.4

I have a 2600+, but because of the pure mghz I get considered below recommended, PFFT

K

Subtestube
11-07-04, 01:57 AM
Sickening! My Notebook was sooooo close to being able to play it... Oh well, I suppose my good ol' Intel Extreme Graphics 2 just doesn't compare to the awesome power of the Radeon 7500! Meh... My desky does a little below recommended.

nutcrackr
11-07-04, 02:14 AM
Lol at you guys with the bar off the charts :D
I am just under recommended PC, but I've been playing CS:S so I have a fair idea how it will run ;)

monly
11-07-04, 03:44 AM
Anyone seen what the reccomend for doom 3? A 2.4ghz athlon 64 and a 6800 ultra!! going over the top a little i think. :retard:

|JuiceZ|
11-07-04, 03:56 AM
I think this thing favors Intel chips.....

Slyder
11-07-04, 04:15 AM
Why has the recommended spec gone higher on mine. This test is very sketchy.

http://homepage.ntlworld.com/kevin.robson2/Nvida%20forum/hl2.JPG

Thank god I have 1gig of ram on order... more to come on that thou. ;)

Subtestube
11-07-04, 04:25 AM
"Why has the recommended spec gone higher on mine"

It hasn't... it's positioned relative to your system. If you're between minimum and recommended, it doesn't display anything outside those ranges.

Edge
11-07-04, 04:30 AM
What the hell...why does Slyder's score come up worse than mine even though his hardware is faster? Wow, that's screwy...

DJMONDY
11-07-04, 05:13 AM
Here's mine:

Im happy :nanahump:

brady
11-07-04, 06:50 AM
heres mine. i think everyone with amd and nvidia cards will get better performance than is here indicated. perhaps im wrong, but i can run doom 3 and far cry at virtually the highest possible settings and from the looks of it half life 2 wont be as graphically taxing.

brady
11-07-04, 07:03 AM
haha check this out. i guess its time to upgrade :lame:

http://us.f2.yahoofs.com/bc/403843d1_16dfa/bc/images/doomscore.jpg?bfRCijBBrYxVEgEV

|MaguS|
11-07-04, 07:19 AM
Unfortunately we were unable to identify some hardware components of your system, and therefore it is not possible to provide accurate performance analysis.

Boooo!

Slyder
11-07-04, 07:45 AM
It hasn't... it's positioned relative to your system. If you're between minimum and recommended, it doesn't display anything outside those ranges.

Gotch'a...

What the hell...why does Slyder's score come up worse than mine even though his hardware is faster? Wow, that's screwy...

What are your specs m8. Im interested how we compare. ;)

Kavvv
11-07-04, 07:54 AM
Boooo!

Heh i get the same ****

DIE!

XP_GUN
11-07-04, 10:34 AM
Its good just under 3 bars from jAkUp. :rolleyes:

Off topic Im soon going to start building my watercooled pc next month, how much do you think I can get my p4 3.0Ghz to? 3.5Ghz or 3.6Ghz.

msxyz
11-07-04, 10:54 AM
Damn test. It won't run with Opera... Well, I'm going to discover if my PC will be able to run HL2 pretty soon anyway :P

circuitbreaker8
11-07-04, 11:05 AM
My computer will crash and burn :(

jAkUp
11-07-04, 11:22 AM
Its good just under 3 bars from jAkUp. :rolleyes:

Off topic Im soon going to start building my watercooled pc next month, how much do you think I can get my p4 3.0Ghz to? 3.5Ghz or 3.6Ghz.

Pretty hard to predict, but I'm fairly certain 3.5 should be doable :) Not sure how good of an oc'r the shuttle is....

PSYCHODAD
11-07-04, 12:14 PM
hmph,
thought I'd do a little better.

ST:DS9
11-07-04, 12:27 PM
Sorry, but that "anal"izer is full of poo poo. I tested it with other games that I have. With Doom 3 it had me at 2 bars into the yellow. I play at 1024x768 with 2xaa, everything is at high quality and I get 57FPS on the benchmark test in Doom 3.

It is not reliable at all. Test your system with other games that you own, and tell me if you think that it was accurate.

kev13dd
11-07-04, 12:27 PM
hmph,
thought I'd do a little better.

Processor is bringing you down according to the test. In reality, your processor surpasses the recommended! So have no fear, yours will run it! Lucky person you...

K