PDA

View Full Version : POP2 and AA


red_star
12-06-04, 09:38 PM
I installed the game, but from what i've seen can't tell is AA working or not.
Neither I can't tell difference when I set profile preference for the game...

The game looks beatiful, really kick ass :)
Of course 6800GT does awesome job...the best card i ever owned...

MUYA
12-06-04, 09:47 PM
This should be in the Games section. Perhaps you should have read relevant POP2 threads that disabling bloom allows for AA.

saturnotaku
12-06-04, 10:04 PM
Perhaps you should have read relevant POP2 threads that disabling bloom allows for AA.

But before he does that, he should click on the "Posting and You" link and watch the Flash animation.

stncttr908
12-06-04, 10:08 PM
Same problems with PoP and AA. Since it's the same engine, this is to be expected. I'll just run it at 1600x1200 and forget about AA.

MUYA
12-06-04, 10:23 PM
But before he does that, he should click on the "Posting and You" link and watch the Flash animation.
quite possibly (xmasgrin)

SH64
12-09-04, 08:08 PM
I installed the game & with the first game video .. right where the guy same something like "the storm shows us no mercy" . the game crashes . so i cant even enter the game to see how the graphics look :(

i hope Ubisoft release a fix for this well-known bug ASAP :(

fivefeet8
12-09-04, 10:27 PM
Same problems with PoP and AA. Since it's the same engine, this is to be expected. I'll just run it at 1600x1200 and forget about AA.

AA worked fine in POP: SOT. I think they added a few effects into WW that made it incompatible with AA. Maybe some supersampling will work.