PDA

View Full Version : Big CPU problem...help!


DanCanovas
12-09-04, 09:14 PM
hi guys, for some reason when I start up my computer and in Windows, it says my CPU is an AMD K7 Processor 2200mhz.
My actual processor is an AMD athlon Xp 3200+
I even re-installed windows and it still hasnt changed it!

jolle
12-10-04, 06:55 AM
The XP3200+ IS 2.2Ghz, 400mhz FSB (200)
and it is K7, Athlon 64 is K8..
the K# is sortof a "generation" name, pre Athlon the AMD CPUs were called AMD K6, followed by AMD K6-2 or something like that, then came the Athlon (K7)

Check for a new CPU driver at AMD or something if the naming bothers you, a newer one might change the name in windows..
Or on windows update..

stncttr908
12-10-04, 01:58 PM
Yeah, it's reporting it correctly.

einstein_314
12-10-04, 05:54 PM
lol, like the previous 2 people said, it's reporting correctly. (xmassign)

Daneel Olivaw
12-10-04, 06:13 PM
I find this thread funny, in a friendly sort of way... :lol:

DanCanovas
12-10-04, 06:25 PM
Lol