PDA

View Full Version : Screenshots come out black


DJMONDY
01-01-05, 12:13 PM
Im running half-life 2 at 2048-1536 and when i take a screenshot it comes out black?

Does anyone here know why this happens and if i can stop it from happening??

Cheers (xmasgrin)

DiscipleDOC
01-05-05, 11:47 AM
Can you take a screenshot and show us?

BioHazZarD
01-05-05, 11:58 AM
try fraps otherwise.

DJMONDY
01-05-05, 02:33 PM
Can you take a screenshot and show us?

Here you go.

Why do you wanna see a black screenshot??

DJMONDY
01-05-05, 02:35 PM
try fraps otherwise.

I would use fraps but it lowers fps ingame but its worth a try to see if it works.

Cheers

BioHazZarD
01-05-05, 04:24 PM
I would use fraps but it lowers fps ingame but its worth a try to see if it works.

Cheers


Eh it only lowers fps if you want to record a video but taking a screenshot perhaps can pause teh game for half a second but its nothing really.

DJMONDY
01-06-05, 02:06 AM
I tried fraps and it took a screenshot with no problems.

Cheers for your help :thumbsup:

DJMONDY
01-07-05, 05:16 AM
Ive found my photobucket registration so i'll post some high res pics of half-life 2 later when i get home from work :)

DJMONDY
01-07-05, 10:59 AM
Heres a few:

http://img.photobucket.com/albums/v302/DJMONDY/hl22005-01-0522-09-01-04.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v302/DJMONDY/hl22005-01-0522-09-54-06.jpg