PDA

View Full Version : nview disables when SLi on


SmokeyTheBandit
01-04-05, 02:10 AM
Hi guys this is my first thread in this nice nvidia forum keep this up ! :)

I got SLi working just fine heres a result of my GTs.

http://home.quicknet.nl/qn/prive/pjm.honselaar/3dMark/SLI_poging1.JPG

Im very happy with it so far.
The only problem i got with this is that i cant use nview with SLi enabled.
When booting up without SLi it works fine but as soon as i enable SLi in the nvidia control panel the second monitor goes off and when i reboot (asked by control panel when enabling SLi) the second monitor stops working when booting windows.
The nview option in the drivers is gone and my second DVI monitor is not being recognized ....

I tried 66.93 , 71.24 but both have the same problem ... :confused:

Im realy hoping you guys can help me you nvidia addicts ;) :afro:

rflair
01-04-05, 12:34 PM
I believe its normal, when in SLI 1 monitor is only supported. Do a google search.

rflair

SmokeyTheBandit
01-04-05, 03:49 PM
I believe its normal, when in SLI 1 monitor is only supported. Do a google search.

rflair

I heard the same from a friend an hour ago and googled away without finding any handy info.
Well if its so why in tha hell would it support only 1 monitor ......
Isnt this hackable true a patch or something :angel:

sparkz
01-04-05, 04:10 PM
That is correct, nview is not available in SLI mode

GamerGuyX
01-04-05, 04:17 PM
That is correct, nview is not available in SLI mode

Well that sucks. :mad: