PDA

View Full Version : Enable SLI no matter what !


garikfox
01-21-05, 08:35 AM
SLI Game Launcher
v1.2.1.126
Date: Jan 21, 2004
Size: 219Kb

Thx to *********.com !

http://members.cox.net/garikfox/nvao.zip


-- Very early beta version!
-- Lets you play a game that is not officially supported in the SLI supported games list in SLI Mode or not
-- You can select between AFR & SFR mode
-- Improved user interface
-- Fixed again 3 minor bugs.

scoote69
01-21-05, 12:16 PM
Thank you. Ill try it tonight on eq2.

JimBobb
01-21-05, 12:19 PM
Medal of Honor Pacific Assault work not with SLI :thumbdwn:

rudedog
01-21-05, 03:34 PM
MOHPA works with SLI.

JimBobb
01-21-05, 04:19 PM
What?? With what for Settings and what for Driver??? :eek:

shawn1998
01-21-05, 04:28 PM
It also works for me using any 67 series driver (I specifically have used it with the 67.03 and 67.65 driver sets).

Shawn

JimBobb
01-21-05, 04:44 PM
Its faster with SLI? I using Forceware 71.20 and with this Set works not with SLI enabled.

rudedog
01-21-05, 06:26 PM
Drivers 71.24
2x 6800U
FX- 55
A8N-SLI (latest bois)

MOHPA runs fine. Just in case I installed the final version (was running a pre build for testing) both run fine, including the patched version.

Now it may be running in single card (set to SLI) as I can not seem to get the debug screen working with the game but it runs non the less.

garikfox
01-21-05, 06:52 PM
Rich Baster....whaa lol :)

scoote69
01-21-05, 07:01 PM
Unfortunetly, it wont help in eq2. I tried both settings and although it increased famrate 50% for a bit, it had a huge vertical green stripe and smaller horizontal green stripe crossing on the screen and quicky locked up the computer.

quicksilver64
01-22-05, 06:07 PM
At least you know it works somewhat... sounds like a driver fix might be able to help that.

Cota
01-22-05, 10:09 PM
Unfortunetly, it wont help in eq2. I tried both settings and although it increased famrate 50% for a bit, it had a huge vertical green stripe and smaller horizontal green stripe crossing on the screen and quicky locked up the computer.

The lines can be disabled on the control panel.

Clay
01-22-05, 10:14 PM
Unfortunetly, it wont help in eq2. I tried both settings and although it increased famrate 50% for a bit, it had a huge vertical green stripe and smaller horizontal green stripe crossing on the screen and quicky locked up the computer.
Like Cota said, that's the GPU load balancing overlay that you're seeing. Uncheck the second box below and they'll go away. BTW, it brings no performance hit when enabled.

http://www.nvnews.net/temp/clay/sli_driver.png