PDA

View Full Version : Artifacts via Leadtek's 6800GT


TheJingo
02-26-05, 06:03 AM
peeps i,m using leadtek's A400 Gt, 1 gigs DDr 400, 3200+ A64, MSI neo pat.
the problem is that there are too many artifacts in games like NFS U 2, MOH PA, and chronicles of Riddick, and the worst problem is that i am unable to increase the resolution more than 800x600 :( ...please recomend the best set of drivers, Currently using 66.93

gram_vaz
02-26-05, 07:12 AM
that is weird. try installing the winfast drivers from the cd.

sorry to ask but u have the chipset drivers installed right?

jondaviskorn
02-26-05, 09:22 AM
hmm sounds like heat issues whats your card running at idle and full load????

TheJingo
02-28-05, 03:16 AM
the max temp it hit was 61C, and thats max...so temps i think are fine, mayb mobo chipset is causing problems, and now i have encountered an other issue, while playing HL2 at 1600x1200, AA4x, AF4x, ultra high settings, whenever a next stage loads, the game starts jerking for like 10 seconds, is that normal or i,m too much demanding? :o secondly, the system rebooted after 30 mins while i was playing Armed and Dangerous at ultra high settings!now thats not much demnading game or is it..?? :( and temps were still fine...any tweaking???and BTW Riddik's resolution cannot be increaed more than 800x600 :eek: ?still :(

mcolbourn
02-28-05, 06:31 AM
I have the same setup MB graphics card etc and don't get these issues but I will say that I did take off the stock chipset cooler and replace the TIM with soem AS5 and the chipset temp droped by avbout 5 degrees under load. I alsor removed the MSI plate on the heatsink to allow more airflow over it.

This may help otherwise it could be driver issue what FW version and NF drivers are you running

TheJingo
03-01-05, 04:43 AM
i,m using 66.93, and im a noob so cant mess with the hardware, BTW Riddick no worky at PS 2.0++, it jerks like hell..is that normal....??

mcolbourn
03-01-05, 07:22 AM
Have you tried 71.81 as thats what I use my card is cloked at 410 1100 and under load it does not go above 59 I guess when the summer comes it will go up a bit.

dpagan
03-01-05, 07:57 AM
i,m using 66.93, and im a noob so cant mess with the hardware, BTW Riddick no worky at PS 2.0++, it jerks like hell..is that normal....??

you need to change the setting from 2.0++ to 2.0 the 6 series takes one hell of a hit on that setting here's a bench that will give you some light

http://www.firingsquad.com/hardware/chronicles_of_riddick_performance/

according to them it's a matter of support, and by the looks on nvidias part in regards to new drivers, i completly agree

TheJingo
03-02-05, 03:20 AM
thanx sir that helped but still as i turn on the 2.0++ mode it works like a slide show, 1FPS, looking at those reviews it seems it shud be low on FPS but not like a slide show....currentlu using 71.25, same issue remains,
3200+ A64
6800GT leadtek
1 gigs ram
neo platinum
:(