PDA

View Full Version : PNY Geforce 6600GT 128Mb


Hainesey
02-27-05, 07:35 AM
Hi, I bought this card just over a week ago and gaming seems fine, as I've upgraded from a Ti4200.

BUT, the one thing that is really bugging me are gif animations on websites. My old card seemed to cope with these fine but this card the animations will slow down and while I scroll down a website with them on the page will go really choppy and stutter until the animation has gone off the page. If I make a tiny bit of the animation visible it runs fast but as soon as I start scrolling so more of it appears it slows down again.

I know it's not hardcore gaming related but I'm hoping someone knows what I mean?

Tantawi
02-27-05, 01:15 PM
I have the exact card, no problems so far! using the 67.66 drivers, give it a try :)

Hainesey
02-27-05, 02:17 PM
Thanks for the reply. I just tried the beta 67.66 drivers but I'm getting the same problem.

The main site I'm noticing it on at the moment is this one http://www.b3ta.com/ at the moment there's an animation on there that's a 3 gif by 3 gif animation and once they've all loaded it starts stuttering.

Tantawi
02-28-05, 03:55 PM
I visited that site and didn't notice any problem, so it's some kind of drivers problem I think.

Did you try cleaning old Ti drivers before installing the new card? http://www.drivercleaner.net You may want to give it a try.

You may consider running spyware scan, disable antivirus, uninstall any unused plugins for IE, etc, it may help.

If all didn't work, I think a clean install of windows will help, I know it's a pain, but you have to try that before thinking it's a hardware problem.

Regards.

Hainesey
02-28-05, 04:01 PM
Yeah, I think a format can't hurt (too much :D ) I visited the site and others through Firefox and IE with the same result. I used a Detonator cleaner before installing the drivers too.