PDA

View Full Version : MSI 6600GT SLI, Help please


szikula
02-27-05, 09:46 AM
HI

Sorry for my english,

I have PC:
MSI K8N nForce4 SLI Platinium, MSI 6600GT SLI TD128E, RAM 1024 Geil dual 2.4, AMD64 3000+, 160GB ST 7200 bMB cache, 400W RedStar,

When I run some game (CS Source, WH40000 DoW, UT2004,...) after surely moment they throw som error. And I dont know what is that. Win. or other programs run full correctly.

I dont know bad driver or invalid power??

Thx

snip3r
02-27-05, 12:17 PM
HI

Sorry for my english,

I have PC:
MSI K8N nForce4 SLI Platinium, MSI 6600GT SLI TD128E, RAM 1024 Geil dual 2.4, AMD64 3000+, 160GB ST 7200 bMB cache, 400W RedStar,

When I run some game (CS Source, WH40000 DoW, UT2004,...) after surely moment they throw som error. And I dont know what is that. Win. or other programs run full correctly.

I dont know bad driver or invalid power??

Thx

Maybe use driver 71.81 from guru3d.com .
That PSU of yours are questionable too.

SH64
02-27-05, 04:21 PM
Try using different new drivers .. display drivers & mobo drivers . maybe a new BIOS version could fix that because your mobo is a new one .
i dont think the PSU has something to do with it since the comptuer is not shuting down as i understood .

saturnotaku
02-27-05, 08:13 PM
There are no new BIOS' for the Neo4 SLI...yet.

rei
02-28-05, 05:26 PM
are the problems like this?

i have msi 6600gt non-sli agp

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=46389

szikula
03-01-05, 01:54 PM
Thaks, I try som driver 71.81 and VGA look OK.