PDA

View Full Version : Whats this?


demonized
12-02-02, 07:50 AM
heres a screenshot of the error..

eL_PuSHeR
12-02-02, 07:57 AM
Yes, that the stupidiest error message I've ever seen. Windows as informative as usual, hmphf. And believe me, these type of messages are even better in their Spanish counterparts, where are half-translated only.

Anyway, I have also got that message sometimes when launching any application. It seems it is related to some sort of corruption problem in memory, and windows doesn't know what's happening. Maybe a reboot can help. If you're running a game, as this seems the case, maybe a patch is in order.

Good luck.

demonized
12-02-02, 08:56 AM
so is this a memory related problem? could this be caused by overclocking?

Kruno
12-02-02, 10:42 AM
Yes, overclocking too far on my system causes that as well. Corruption in memory from overclocking, assuming you oc'ed you memory.

ReDeeMeR
12-02-02, 12:27 PM
Ya, I have 2100 memory and I'm gettin same message on 143mhz FSB.

demonized
12-02-02, 02:00 PM
must be the Kingston ram that im using

|JuiceZ|
12-03-02, 01:25 PM
Originally posted by demonized
must be the Kingston ram that im using

yea, I personally had better o'cing success w/ a couple generic Samsung sticks than Kingston but that was just my experience. What are you trying to run the FSB @ right now?