PDA

View Full Version : DFI nF4 SLI In Stock At Newegg


jAkUp
03-02-05, 12:26 AM
I know alot of you guys are looking for this board, I know I am :) Gonna try to get it through work since I returned my A8N-SLI, this only means we will get it soon also :D Here is the link:
http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-136-151&depa=0

bkswaney
03-02-05, 04:02 AM
I know alot of you guys are looking for this board, I know I am :) Gonna try to get it through work since I returned my A8N-SLI, this only means we will get it soon also :D Here is the link:
http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-136-151&depa=0


D@mn u for posting this. :angel:
Now I want one so bad I can taste it. ;) :drooling:

I'm trying to hold out for a dual core P-D with SLI.
Or a dual core AMD with SLI might be nice to. :afro2:

The only thing I see wrong is intel is going to disable HT
on the P-D and it's turned on the Extreme E.
I want to see 4 CPU's listed. "lol" ;)

monkeydust
03-02-05, 05:37 AM
ZipZoomFly has them in stock too and Monarch (where I am waiting for an RMA) will have them soon too.

Mr_LoL
03-02-05, 10:54 AM
I thought you said the dfi didnt have enough space for you jakup?

SH64
03-02-05, 10:59 AM
Its already available where i live in the nearby store ;) .. i'm planning to get it soon . i think i'll get the SLI-DR model .

ragejg
03-02-05, 11:15 AM
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-136-152&depa=0

Don't forget about the $144 Ultra-D... :D

jAkUp
03-02-05, 12:33 PM
I thought you said the dfi didnt have enough space for you jakup?

I decided that if I can get my hands on this board I will redo my water cooling

CainSyris
03-02-05, 01:13 PM
I think those 65nm Pentium Dual's with 2megs L2cache ON EACH CORE and hyperthreading on each core look sweet.

Yeah, baby! YEAH!

AMD best have a really sweet dual core by next year or its going to be back to the Imperials I go...

jAkUp
03-02-05, 01:30 PM
I just heard today that Intel will not do Hyperthreading on each core because it would be too complicated

Blacklash
03-03-05, 09:24 PM
Good luck JakUp, the DFI mobo should be nice. It has a ton of tweak settings, as many or more than A64tweaker.