PDA

View Full Version : changed fsb to 200 now blank screen


Mudcrutch
03-02-05, 09:59 PM
hey guys i have been fiddling with my BIOS and now when i boot i just get a blank screen. can i somehow reset the bios without having to get into it?

im on an nForce2 mobo. amd athlon 2700+

Clay
03-02-05, 10:03 PM
Check your motherboard manual's section on clearing your CMOS.

jAkUp
03-02-05, 10:09 PM
If you cannot find the CMOS reset jumper, just pop out the CMOS battery. Then pop it back in while the system is off.

Mudcrutch
03-02-05, 10:11 PM
If you cannot find the CMOS reset jumper, just pop out the CMOS battery. Then pop it back in while the system is off.

thanks for the help.. will try this now..

Clay
03-02-05, 10:12 PM
Note that sometimes capacitors can take quite a while to drain...but usually removing the battery for 10 minutes or so will do the trick

$n][pErMan
03-02-05, 11:26 PM
Ahhh .. good old cmos reset.... done it more times than anyone should :p