PDA

View Full Version : wow and 71.84 sli


hobbsjas
03-16-05, 10:21 PM
Hello everyone! I get this ui issue when I have sli enabled for wow.
Anyone else have this problem?
http://hobbsjas.home.mchsi.com/ui.jpg

garikfox
03-16-05, 10:35 PM
LoL, I do NOT see a prob. If u think u do , and yer SLI, Use 76.10 there for us SLI-ers. :)

jAkUp
03-16-05, 10:42 PM
heheeh booty bay

hobbsjas
03-16-05, 10:50 PM
My portrait in the upper left corner is off. That is the only problem I am having fortunately.

ChrisRay
03-17-05, 12:52 AM
Switch your SLI profile to SFR rendering.. AFR SLI is the problem with this game. I sent Nvidia like 4 feedbacks about this and it didnt get fixed. It does work in SFR mode.

PaiN
03-17-05, 07:28 AM
Chris....you're a huge help :D, I noticed the same problem with the portraits with my WoW, thanks for the fix.

Electronic Punk
03-17-05, 08:25 AM
think I am using default graphics options, might have to bump them up a few notches!

hobbsjas
03-17-05, 08:48 AM
Chris, thank you that worked great!

MrMike
03-17-05, 06:35 PM
This is not just an SLI problem, but a graphics problem in general. I have it happen a lot and I don't even have an SLI motherboard. In my case it just fixes itself over time.

cetacean
03-20-05, 10:21 AM
I've been having this problem as well.

One question I have is, how do you delete the old profile for World of Warcraft? I had to create a new profile because it would not let me modify the old profile SLI settings. Alternatively, if i set up two profiles for the same exe, how do i make sure that the alternate profile is used instead of the main profile?

hobbsjas
03-22-05, 07:40 PM
When you create the alternate it is the one enabled until you delete it.