PDA

View Full Version : Slow graphics performance


Tshwala
05-12-05, 05:38 PM
Hi all,

I run an AMD3200+ 64 bit with a Gig of RAM and a 500Watt Power supply. All of this running on a NForce 3 250 Chipset(Gigabyte).
I can barely play a DVD in Windows. Luckily it runs better in Linux. When I start MoH Pacific Assault the videos lag and even the EA games logo has a stutter. I have all the latest CPU, GPU and Forceware drivers installed. I know it isn't exactly top of the range but I expected better performance than this. :thumbdwn:

Has anyone else had a similar problem? And fixed it? I REALLY don't wanna reinstall again!

Vagrant Zero
05-12-05, 05:45 PM
You installed the motherbaord drivers?

oldsk00l
05-12-05, 05:49 PM
I'm either retarded, or you didn't post what you've got for video...?????

GamerGuyX
05-12-05, 06:30 PM
I'm either retarded, or you didn't post what you've got for video...?????

:eek:

Nope, your fine. He just didn't post what video card he has.

Parts
05-12-05, 06:34 PM
TNT2 16mb

GamerGuyX
05-12-05, 06:42 PM
TNT2 16mb

Well thats your problem right there...

EDIT: lol! I just realized your not the original poster. :spank:

Pandora's Box
05-12-05, 07:36 PM
this thread = (rofl2)

CaptNKILL
05-12-05, 07:40 PM
Hi all,

I run an AMD3200+ 64 bit with a Gig of RAM and a 500Watt Power supply. All of this running on a NForce 3 250 Chipset(Gigabyte).
I can barely play a DVD in Windows. Luckily it runs better in Linux. When I start MoH Pacific Assault the videos lag and even the EA games logo has a stutter. I have all the latest CPU, GPU and Forceware drivers installed. I know it isn't exactly top of the range but I expected better performance than this. :thumbdwn:

Has anyone else had a similar problem? And fixed it? I REALLY don't wanna reinstall again!

If video lag is a problem, you might (just maybe!) want to post the rest of your specs... specifically the uhh, video card :o

oldsk00l
05-12-05, 08:55 PM
Well thats your problem right there...

EDIT: lol! I just realized your not the original poster. :spank:

hehehe

It's times like that where I'm :o

Tshwala
05-13-05, 05:38 AM
Sorry, yes I've got a GeForce 5900XT and I have installed the latest drivers and unified driver set.

Tshwala
05-13-05, 05:51 AM
Surely it shouldn't jerk in the EA games intro...

Vagrant Zero
05-13-05, 05:55 AM
Well thats your problem right there...

EDIT: lol! I just realized your not the original poster. :spank:


:rofl

Tshwala
05-13-05, 08:02 AM
Just been messing around and tried a DVD, same story. Jerky sound and slow video. I also tried with my old sound card trying to see if it would solve the problem. Surely the GeForce FX 5900 should be sufficient to play DVDs...

Superfly
05-13-05, 08:11 AM
^^ yup it should indeed.

deff got issues there m8.