PDA

View Full Version : My Weird BF2 Experience


toxikneedle
06-23-05, 10:20 PM
Yesterday after I installed BF2, I saw that the 77.72 drivers were posted on these forums, so I got em and installed em. I was playing fine with pretty good FPS rates between 50-75fps on average. Today I saw that nVidia posted up WHQL 77.72 drivers. I downloaded them and installed them, and ran BF2. My fps rate dropped by about 10-20fps. I was now running 30-40fps. I uninstalled them and installed the other 77.72 drivers and I still had the same problem.
I was playing BF2 all day yesterday and today and the minute I installed these WHQL drivers, my fps drops and now I can't get it back. Does anyone know what might of caused this?

BTW, I installed everything properly, uninstalling the drivers first and then running Driver Cleaner and then installing the new drivers. Also, I'm running BF2 @ 1152x864 everything on HIGH except Lighting and Textures with 2xAA.

jAkUp
06-23-05, 10:50 PM
Hehe maybe the non-WHQL had LOD adjustments

toxikneedle
06-23-05, 11:03 PM
Hehe maybe the non-WHQL had LOD adjustments
I'm quite pissed ATM because I really can't find why I lost this performance. I tried everything.

BioHazZarD
06-24-05, 12:35 AM
Use the 77.50 works perfect for me in every game.

DaveW
06-24-05, 10:53 AM
I'm quite pissed ATM because I really can't find why I lost this performance. I tried everything.

stupid question, did you reinstall coolbits after changing your drivers?

toxikneedle
06-24-05, 11:40 AM
yeah coolbits 2.0. Why?